ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Weekly Fashion Report: Τι μας άρεσε και τι απορρίψαμε;


24 Οκτωβρίου 2015

Jessica-Albas-New-York-Narciso-Rodriguez-Fall-2015-Rose-Peach-1.jpg

Είναι γεγονός πως η μόδα αυτής της σεζόν μας έχει μπερδέψει. Διαφορετικά στυλ, αναφορές σε περασμένες δεκαετίες, rock διάθεση και ρομαντισμός… Κάνοντας λοιπόν μια αναδρομή στην εβδομάδα που μας πέρασε, ανακάλυψα αγαπημένα fashion moments, αλλά και looks που σίγουρα δε θα προσθέσω στη χειμερινή μου γκαρνταρόμπα. Άλλωστε η μόδα είναι θέμα οπτικής.

1.    Νέα Υόρκη και Balmain x H&M! Μια από τις πιο μαγευτικές πόλεις στο κόσμο και ένας οίκος που φέτος με κέρδισε με τις δημιουργίες του. Στο show που παρουσίασε ο Olivier Rousteing για τη συνεργασία του με την H&M θα ήθελα σίγουρα να βρίσκομαι στο front row.

2.    Η δεκαετία του ’70 και το bohemian στυλ πάντα με γοήτευαν. Γι’ αυτό και η τάση των skinny scarfs, τα λεπτά μαντήλια ή και κορδέλες που δένονται σφικτά γύρω από το λαιμό είναι από τις πλέον αγαπημένες μου.

3.    Σίγουρα δεν ταιριάζει στην αισθητική μου, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να εντυπωσιάζεται στη θέα μιας μακριάς vinyl καμπαρντίνας, όσο κομψή και να ήταν αυτή που τη φόραγε. Μπορεί οι κριτικοί μόδας να τη θεωρούν must-have κομμάτι, αλλά λυπάμαι, δε θα συμφωνήσω.

4.    Τα έντονα χρώματα, καθώς και τα μακριά παλτό ήταν μια αναπάντεχη έκπληξη αυτής της σεζόν. Η Jessica Alba σε πρόσφατη εμφάνισή της επέλεξε ένα total pink look που της ταίριαζε πολύ.

5.    Όσοι με γνωρίζουν καλά ξέρουν την αδυναμία που έχω στα κοσμήματα. Μου αρέσουν οι γυναίκες που ξέρουν να τα συνδυάζουν ανάλογα με το στυλ και τη προσωπικότητα τους, αλλά και με αξεσουάρ που συνθέτουν mix & match εμφανίσεις.

[gallery-501631]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.