ΣΤΙΛ STYLING TIPS

13 tips για επιτυχημένα party looks


24 Δεκεμβρίου 2015

paris-street-day-4-15.jpg

Ακόμα και αν ξέρετε ακριβώς τι θα βάλετε στο Χριστουγεννιάτικο party που είστε καλεσμένη, αυτό δε σημαίνει πως είστε έτοιμη για την εντυπωσιακή εμφάνιση που θέλετε να κάνετε. Και αυτό γιατί υπάρχουν πολλά μικρά μυστικά για να εξασφαλίσετε πως τίποτα δε μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση- και το στυλ.

1.       Δώστε έμφαση στα αξεσουάρ:  Όσο πιο απλό είναι το look σας τόσο πιο εντυπωσιακά πρέπει να είναι η τσάντα και τα παπούτσια που θα επιλέξετε.

2.       Μη αγνοείτε τις καιρικές προβλέψεις: Τα peep toes στη βροχή δεν είναι καθόλου ευχάριστα!

3.       Βάλτε όλα τα απαραίτητα στη βραδινή σας τσάντα: Κραγιόν, ρουζ και lip balm.

Pixelformula Chanel Womenswear Winter 2015 - 2016 Ready To Wear Paris

4.       Το μήκος του φορέματος είναι υψίστης σημασίας: Ούτε πολύ κοντό αλλά ούτε και πολύ μακρύ ώστε να νιώθετε άνετα με τις κινήσεις σας.

5.       Μην κάνετε υπερβολές με το χτένισμά σας: Βρείτε ένα look που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά σας και αποφύγετε το υπερβολικό styling.

6.       Μην φορέσετε ποτέ peep toes με καλσόν, ακόμα και σε χρώμα του δέρματος.

new-york-str-rs16-1187

7.       Συνδυάστε ένα mini φόρεμα με flats και ένα μακρύ με ψηλοτάκουνα.

8.       Φορέστε κάτι με το οποίο μπορείτε να φάτε και να χορέψετε με άνεση.

9.       Προτιμήστε το βελούδο και τα εντυπωσιακά metallics.

10.   Ακολουθήστε το κανόνα 40/60: Αν θέλετε να φορέσετε mini, ένα φόρεμα με έντονο ντεκολτέ έξω τη πλάτη κρατήστε το υπόλοιπο 60% της εμφάνισής σας καλυμμένη.

paris-street-day-4-15

11.   Πάρτε μαζί σας ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. Ακόμα και όταν αποχωριστείτε τα ψηλοτάκουνά σας πρέπει να δείχνετε κομψή όπως και στην αρχή της βραδιάς.

12.   Οι γόβες σε nude απόχρωση δίνουν την αίσθηση ότι το πόδι είναι πιο ψηλό.

13.   Μην φορέσετε τα καινούρια σας παπούτσια χωρίς να τα έχετε περπατήσει πρώτα στο σπίτι: όσο άνετες και αν σας φάνηκαν οι καινούριες σας γόβες τη πρώτη φορά που τις δοκιμάσατε, μετά από πολύ χορό και περπάτημα είναι σίγουρο πως θα σας χτυπήσουν. Περπατήστε με τα ψηλοτάκουνα σας αρκετά μέσα στο σπίτι ώστε να πάρουν τη φόρμα του ποδιού σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.