ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Με ένα click στη ντουλάπα σας: Αγορές που δεν πρέπει να χάσετε στις εκπτώσεις!


29 Ιανουαρίου 2016

Η εποχή των εκπτώσεων αποτελεί μια καλή ευκαιρία να αποκτήσουμε κομμάτια που θέλαμε όλη τη σεζόν. Ένα μάλλινο παλτό ή μια βραδινή τσάντα είναι αντικείμενα διαχρονικά που μπορούμε να φορέσουμε τόσο αυτή όσο και την επόμενη σεζόν. Το μυστικό για έξυπνο shopping είναι να αποφύγετε τις αυθόρμητες αγορές λόγω των χαμηλών τιμών και να επενδύσετε σε ρούχα και αξεσουάρ που ξέρετε πως να τα συνδυάσετε με ότι ήδη έχετε στη ντουλάπα σας.

Μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου, τα καταστήματα {e}xclusive σας περιμένουν για να ανακαλύψετε ιδιαίτερες δημιουργίες από -40% έως -80%. Εκεί μπορεί να βρει κανείς όλα τα trends του χειμώνα, τα οποία μπορείτε να αναδείξετε μέσα από το προσωπικό σας στιλ. Για να είστε σίγουρες πως θα κάνετε τις σωστές επιλογές,  δείτε ένα γρήγορο οδηγό αγορών με statement items που ξεχώρισαν αυτό το χειμώνα, που σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμος πριν την επιδρομή σας στα μαγαζιά.

[gallery-550468]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.