ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Weekly Fashion Report: 5 key-points από την Paris Fashion Week


MMEINTANI

11 Μαρτίου 2016

chanel-fall-16.jpg

Ο κύκλος των fashion weeks για τη σεζόν Fall 2016 ολοκληρώθηκε, με τη Γαλλική πρωτεύουσα να αποτελεί όπως πάντα τον τελευταίο fashionable σταθμό. Οίκοι μόδας όπως οι Elie Saab, Saint Laurent, Chloe, Chanel, Lanvin, Louis Vuitton και Valentino παρουσίασαν τις προτάσεις τους για το ερχόμενο Φθινόπωρο, το οποίο προβλέπεται πολύχρωμο, αισθησιακό αλλά και κάπως rock. Ποια ήταν τα σημεία-κλειδιά που ξεχωρίσαμε;

      • Παρατηρήσαμε μια διαφορετική προσέγγιση από τον οίκο Chanel, με looks που έφεραν έναν αέρα ανανέωσης. Sweaters φορεμένα στον λαιμό των μοντέλων σαν κασκόλ αλλά και τσάντες που απαρνήθηκαν το κλασικό quilted pattern της 2.55 για μια πιο updated μορφή, φανέρωσαν τη στροφή του οίκου προς τη νέα γενιά.
      • Ερωτευτήκαμε τα edgy σύνολα του Elie Saab και τον dark χαρακτήρα που αυτά απέπνεαν, προετοιμάζοντάς μας για ένα φθινόπωρο δυναμικό και sexy.
      • Είδαμε το trend των off shoulder tops να μεταφέρεται και στα φθινοπωρινά looks, με τον οίκο Dior να τιμά ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη τάση, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά φορέματα στο συγκεκριμένο στιλ.
      • Αναπολήσαμε τη δεκαετία των '80s, θαυμάζοντας τα disco glam σύνολα που παρουσίασε ο οίκος Saint Laurent, βάζοντας ήδη στη wishlist μας κομμάτια με αισθητική από τη συγκεκριμένη δεκαετία.
      • Είδαμε το trend των waist bags να επιστρέφει, με τον οίκο Celine να παρουσιάζει τον νέο cool τρόπο για να κρατάμε τις τσάντες μας, είτε δεμένες στη μέση είτε περασμένες στον καρπό μας.

[gallery-577639]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.