ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Οι κομψές προτάσεις της Folli Follie και η παρουσία του brand στη Baselworld 2016


8 Απριλίου 2016

WF14R029SPS_WH-final-1.jpg

Με την άνοιξη να προστάζει ανανέωση και νέες stylish προσθήκες στο look μας, τα κομψά αξεσουάρ είναι εκείνες οι πινελιές που μας χαρίζουν updated στιλ εύκολα και γρήγορα. Όσο γίνεται, επιμένουμε ελληνικά, επιλέγοντας εταιρίες που έχουν αποδείξει την αξία τους στο πέρασμα του χρόνου και δε σταματούν να εξελίσσονται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Folli Follie, σταθερά αγαπημένο μας brand στο οποίο απευθυνόμαστε κάθε φορά που αναζητάμε κομψά ρολόγια, κοσμήματα και αξεσουάρ που θα δώσουν μια λάμψη στην εμφάνισή μας.

Folli_Follie4

Ως επακόλουθο της μεγάλης του επιτυχίας, ο Ελληνικός Όμιλος FF Group έδωσε για μια ακόμη φορά δυναμικό «παρών» στη διεθνή έκθεση ωρολογοποιίας Baselworld, η οποία έλαβε χώρα από τις 17 έως και τις 24 Μαρτίου και βρέθηκε ανάμεσα στους κορυφαίους κατασκευαστές ρολογιών παγκοσμίως, προσελκύοντας το ενδιαφέρον όσων επισκέφτηκαν την πλέον αναγνωρισμένη έκθεση ωρολογοποιίας στον κόσμο.

Πρωταγωνιστής της έκθεσης Baselworld ήταν η συλλογή Santorini Flower Twist, μια collection ειδικά σχεδιασμένη για τις γυναίκες που ακολουθούν τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας και αναζητούν την πολυτέλεια και την ανεπιτήδευτη κομψότητα. Επιλέγοντας τη διεθνώς αναγνωρισμένη Ελληνίδα fashion blogger Ζίνα Χαρκοπλιά του Fashionvibe, η οποία βρέθηκε στην Βασιλεία καλεσμένη του brand και είχε την ευκαιρία να δει και να θαυμάσει τις νέες συλλογές ρολογιών, 

H Folli Follie κατάφερε να μας μεταδώσει άψογα το κοσμοπολίτικο κλίμα της διοργάνωσης αλλά και να μας συστήσει τα super chic σχέδια που προτείνει για αυτή τη σεζόν. Η Ζίνα πρωταγωνίστησε σε μια φωτογράφηση που πραγματοποιήθηκε σε χαρακτηριστικά σημεία της Βασιλείας και της Ζυρίχης, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τα μοντέλα των νέων συλλογών του brand, ενώ τα looks της συμπληρώθηκαν από κοσμήματα και αξεσουάρ των υπόλοιπων συλλογών της εταιρίας.

_C4A2793

Η τσάντα της σειράς Style Code, μιας κομψής συλλογής αξεσουάρ με το όνομα της μάρκας κομψά χαραγμένο στη μεταλλική πλάκα κάθε σχεδίου, συμπλήρωσε ιδανικά το minimal outfit της Ζίνας, αναδεικνύοντας το design που απευθύνεται στις γυναίκες που αγαπούν την απλότητα και τον μινιμαλισμό.

WF16R002BPW_XX_1-final

Με κυρίαρχο μοτίφ το Santorini Flower, η συλλογή Santorini Flower Twist της Folli Follie αποτελείται από ατσάλινα ρολόγια σε ροζ επιχρύσωση που συνδυάζονται μοναδικά με χρωματιστά δερμάτινα λουράκια ή λευκό κεραμικό μπρασελέ. Η περιστροφική κίνηση στην στεφάνη του ρολογιού ελευθερώνει με ένα twist το δερμάτινο λουράκι ή το μπρασελέ, προσφέροντας την δυνατότητα για αμέτρητους fashion statement συνδυασμούς που ακολουθούν την καθημερινή σας διάθεση, και το στιλ σας!

Τέλος, τα κοσμήματα της σειράς Fashionably Silver, με μοναδικά κομμάτια που κάνουν την καρδιά της κάθε fashionista να χτυπά πιο γρήγορα. Αντλώντας έμπνευση από τις τελευταίες τάσεις της μόδας, η νέα συλλογή προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία θεματικών σχεδίων από διαχρονικά αλλά και statement κομμάτια, ικανοποιώντας ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

_C4A3040

Εκλεπτυσμένα κοσμήματα από ασήμι, σκουλαρίκια και ear cuffs που αγκαλιάζουν κομψά το αυτί, κολιέ με edgy χαρακτήρα και δαχτυλίδια, που στόχο έχουν να αναδείξουν με τον πιο κομψό τρόπο τη λαμπερή προσωπικότητα σας! Τα εντυπωσιακά σύμβολα της συλλογής Fashionably Silver αναδεικνύουν τον minimal χαρακτήρα της. Iconic σύμβολα όπως Fatima hand, φτερά, αστέρια αλλά και καρδιές αναδεικνύονται περίτεχνα μέσα από μια ευρεία γκάμα κοσμημάτων από ασήμι, δημιουργώντας φίνα δαχτυλίδια, hand cuffs και κολιέ με πιο ροκ χαρακτήρα. Κομμάτια που αποπνέουν διαχρονική κομψότητα και αντανακλούν τον κοσμοπολίτικο αέρα της Folli Follie.

[gallery-592644]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.