ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Weekly fashion report: Ιδέες και styling tips που ξεχωρίσαμε


22 Απριλίου 2016

Ο Απρίλιος φτάνει στο τέλος του και μαζί του ολοκληρώνεται το πρώτο μέρος της Άνοιξης για φέτος. Χρώματα, prints, ιδέες και στιλιστικά μυστικά που έκαναν τις προηγούμενες μέρες πιο ενδιαφέρουσες αλλά εγγυώνται να κάνουν το ίδιο και με την υπόλοιπη σεζόν, είχαν και αυτή την εβδομάδα την τιμητική τους. Ποια ήταν αυτά που ξεχωρίσαμε;

  1. New basics: Υπάρχουν ορισμένα κλασικά και διαχρονικά items που αποτελούν τη βάση της γκαρνταρόμπας μας, ποιος είπε όμως ότι δε μπορούμε να βρούμε νέους τρόπους και ιδέες για να τα φορέσουμε; Κομμάτια όπως το slip dress ή το λευκό T-shirt επαναπροσδιορίζονται φέτος, αφού οι τρόποι για να τα ανανεώσουμε είναι παραπάνω από αρκετοί - και όλοι τους πολύ ενδιαφέροντες.
  2. Styling: Ανάλογα με το στιλ που θέλουμε να δημιουργήσουμε φέτος την άνοιξη, υπάρχουν εύκολα μυστικά και κομμάτια-κλειδιά που θα μας βοηθήσουν να το πετύχουμε. Είτε μας αρέσουν τα πιο χαλαρά σύνολα με boho χαρακτήρα είτε θέλουμε να αναδείξουμε τον κομψό εαυτό μας δημιουργώντας ένα nautical outfit, το σίγουρο είναι ότι θα πάρουμε στιλιστικά άριστα και αυτή την άνοιξη.
  3. Fashion tricks: Μπορεί η μόδα να μας βοηθήσει να αλλάξουμε τη σιλουέτα μας προς το καλύτερο; Μπορεί. Με ορισμένα έξυπνα tips και μυστικά μπορούμε για παράδειγμα να κάνουμε τη φιγούρα μας να φαίνεται πιο ψηλή, χωρίς απαραίτητα να πρέπει να ισορροπήσουμε σε ψηλά τακούνια.
  4. Συνδυασμοί: Κομμάτια που δημιουργούν έντονο statement, όπως ένα floral παντελόνι ή ένα εντυπωσιακό playsuit πολλές φορές μας δυσκολεύουν όταν πρέπει να τα εντάξουμε στο υπόλοιπο ντύσιμό μας. Τα πάντα όμως είναι θέμα ισορροπίας και έξυπνων tricks, γι' αυτό οι ιδέες που θα βρείτε στο jenny.gr θα σας λύσουν τα χέρια.
  5. Aξεσουάρ: Όπως πάντα, και αυτή την εβδομάδα ξεχωρίσαμε τρόπους για να φορέσουμε αξεσουάρ που θα δώσουν ένα ωραίο twist στην εμφάνισή μας. Οι μπαντάνες κάνουν δυναμικό comeback και δε γίνεται να τις αφήσουμε αναξιοποίητες, ενώ υφές όπως το animal print μετακομίζουν σε τσάντες, μαντήλια και παπούτσια που αναβαθμίζουν το στιλ μας στο λεπτό.

[gallery-601633]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.