ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Η “The Fashion Desk” θα παρουσιάσει την καλοκαιρινή συλλογή στο Summer Market του WIA


21 Μαΐου 2016

Η The Fashion Desk, πιστή στο εκλεκτικό glamour, σας φέρνει κοντά στους πιο σύγχρονους οίκους κοσμημάτων παγκοσμίως.Εμπνευσμένη από τις παριζιάνικες τάσεις, η Ελληνοβραζιλιάνα Γεωργία Γεωργιοπούλου, έφερε τον αέρα και την ατμόσφαιρα του Parisian Chic στην Ελλάδα.

Η ιδέα ξεκίνησε από την επιθυμία της να προσφέρει προσιτή πολυτέλεια και chic styling υψηλής ποιότητας για τους λάτρεις της μόδας. Εδώ θα βρείτε έναν συναρπαστικό κόσμο κοσμημάτων και αξεσουάρ άψογης κατασκευής που συνδυάζουν high-style με ανταγωνιστικές τιμές.

Η καλοκαιρινή συλλογή Hello Sunshine Summer16 σας συνοδεύει σε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης ή ακόμη και στην παραλία. Mε προϊόντα από τη The Fashion Desk μπορείτε να πακετάρετε τη βαλίτσα των διακοπών σας, αφού η κολεξιόν περιλαμβάνει εκτός από κοσμήματα, αξεσουάρ, καφτάνια, φουλάρια και τσάντες σε ποικιλία σχεδίων.

Ακόμη, μπορείτε να φέρετε το καλοκαίρι στο σώμα σας με τα Flash Tattoos – το απόλυτο must του καλοκαιριού, τα γνωστά σε όλους μας χρυσά body jewelry – που εισάγoνται κατά αποκλειστικότητα από τη The Fashion Desk.

Δημιουργήστε τα δικά σας fashion statements με τα πολυεπίπεδα βραχιόλια και κολιέ της The Fashion Desk, αλλά και με κάθε κόσμημα που εισάγεται με κριτήριο το in fashion σχέδιο και την άψογη ποιότητα.

Showroom: Λ. Κηφισίας 109, Αθήνα 11524 Τηλ.: 216 8001335 | [email protected] Instagram Facebook page

Τη συλλογή θα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, στο e-shop www.vivavida.gr και φυσικά στο Summer Market του Women in Action στο Balux Prive την Κυριακή 22/5.

balux

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.