ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς φτιάχνει τη ντουλάπα της μια fashion editor;


4 Σεπτεμβρίου 2016

PicMonkey-Collage-1.jpg

Είναι γεγονός πως ο Σεπτέμβριος είναι ένα νέο ξεκίνημα σε πολλούς τομείς, γεγονός που φυσικά επηρεάζει και το κομμάτι του στιλ μας. Τις τάσεις που θα μας απασχολήσουν αυτόν τον μήνα τις έχουμε ήδη δει, πριν από όλα όμως τι είναι αυτό που πρέπει να φροντίσουμε ώστε να υποδεχτούμε τη νέα fashion season; Σωστά αμντέψατε, η οργάνωση της ντουλάπας μας!

Πέρα από τα κλασικά βήματα του να βγάλουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε από συρτάρια και ντουλάπες και να αρχίσουμε να κάνουμε χώρο για τα πιο χειμωνιάτικα (bye bye summer), υπάρχουν ορισμένα tips που εμένα τουλάχιστον με βοηθούν αν διατηρώ τη γκαρνταρόμπα μου σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο - οπτικά και πρακτικά, ταυτόχρονα. Ποιες είναι λοιπόν οι 3 συμβουλές που θα σας έδινα;

  1. Οργανώστε ανά χρώμα

Δεν είναι μύθος - το να ανοίγετε τη ντουλάπα σας και να έχετε ένα αισθητικά ωραίο αποτέλεσμα, όχι μόνο σας φτιάχνει τη διάθεση αλλά σας δίνει και μια καλύτερη εικόνα του τι έχετε. Γιατί αλλιώς είναι να ψάχνετε ένα σιέλ πουκάμισο, για παράδειγμα, και να τα έχετε όλα μαζί συγκεντρωμένα και αλλιώς να είναι σκόρπια.

20160903_182435

2. Κεφάλαιο αξεσουάρ: τα απαραίτητα

Προσωπικά αλλάζω τσάντα σχεδόν καθημερινά και μάλιστα όχι πάντα με την λογική σειρά (ναι έχει συμβεί να έρθω στο γραφείο με clutch που περιείχε τα απολύτως απαραίτητα). Γενικά όμως, για μια τακτοποιημένη ντουλάπα, καλό είναι να έχετε εύκαιρες μόνο τις τσάντες που χρειάζεστε μέσα στην εβδομάδα. Μία μεγάλη daybag για τη δουλειά ή τη σχολή, μια πιο μικρή τσάντα χειρός ή μια bucket bag και ένα βραδινό clutch, νομίζω καλύπτουν σχεδόν κάθε ανάγκη.

20160903_182803-1-1

3. Προσέξτε τις κρεμάστρες

Τα βαριά πανωφόρια μπορούμε να τα κρεμάμε και σε ξύλινες κρεμάστρες ενώ τα πιο elegant κομμάτια όπως τα πουκάμισα, καλό είναι να μπαίνουν σε πιο μαλακές, υφασμάτινες κρεμάστρες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.