ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα style secrets των fashion editors πριν από κάθε Εβδομάδα Μόδας


6 Σεπτεμβρίου 2016

00-pernille-copenhagen-beauty-diary.jpg

Η έναρξη των fashion weeks για τη σεζόν Spring/Summer '17 πλησιάζει και ναι, είμαστε σε μια δημιουργική φρενίτιδα αυτές τις μέρες αναμένοντας όλα τα shows των πιο αγαπημένων μας designers, προκειμένου να πάρουμε ένα preview του τι θα φοράμε την ερχόμενη άνοιξη (ναι, το γυναικείο μυαλό σκέφτεται τόσο μπροστά).

Όπως πάντα όμως, έτσι και αυτή τη φορά, εκτός από το τι συμβαίνει επάνω στην πασαρέλα, το ίδιο μας απασχολεί και τι γίνεται έξω από τα shows και, πιο συγκεκριμένα, στο street style των fashion aficionados. Bloggers, it girls και fashion editors ρίχνονται στο παιχνίδι του στιλ εντυπωσιάζοντάς μας το ίδιο ή και παραπάνω με τα μοντέλα που βλέπουμε στα caτwalks. Ωραία δεν θα ήταν λοιπόν να μπορούσαμε να "κλέψουμε" μερικά από τα μυστικά τους προκειμένου να δείχνουμε και εμείς το ίδιο stylish, με έντονο το στοιχείο της μόδας και αέρα σα να κατευθυνόμαστε προς το front row του τάδε οίκου;

*Το ότι πηγαίνουμε προς τη δουλειά δεν έχει καμία σημασία, το attitude είναι που μετράει.

[gallery-685070]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.