ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα essentials της βαλίτσας για τριήμερες αποδράσεις


MMEINTANI

23 Οκτωβρίου 2016

0c5359e6de7e29209f8a9722d8a1f442.jpg

 

  • Ένα poncho έχουμε ξαναπεί ότι είναι το πιο κατάλληλο κομμάτι για αυτή την εποχή, που κινούμαστε ανάμεσα στο κρύο και τη ζέστη. Ανάλογα με το κλίμα που θα βρείτε, μπορείτε είτε να το ρίχνετε απαλά επάνω στους ώμους σας είτε να τυλίγεστε με αυτό για να ζεσταθείτε με τον πιο κομψό τρόπο.
  • Αν βέβαια δεν σας αρέσουν τα πανωφόρια , ένα oversized sweater είναι και αυτό ό,τι πρέπει. Αρκετά cozy για να σας ζεσταίνει, χωρίς όμως να κολλάει επάνω σας, μπορεί να φορεθεί είτε με τζιν και sneakers είτε με φούστες, για πιο θηλυκό/casual αποτέλεσμα.
  • Ένα τζιν είναι σίγουρα από τα πιο βασικά που θα χρειαστείτε για το τριήμερο, για να μην πω το πιο βασικό. Εφόσον πρόκειται για μια τόσο σύντομη απόδραση, αφήστε τα πιο περίπλοκα κομμάτια και προτιμήστε αυτό το κλασικό item που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.
  • Τέλος, αποφύγετε τα τακούνια (απίστευτο να το λέω εγώ αυτό) και ποντάρετε στην άνεση. Ένα ζευγάρι sneakers θα ολοκληρώσει τόσο τα πρωινά όσο και τα πιο βραδινά looks σας - θυμηθείτε εδώ τρόπους να τα φορέσετε, αντικαθιστώντας επάξια τα ψηλοτάκουνά σας, που και δε θα σας βολέψουν και θα πιάσουν χώρο στη βαλίτσα.

Have fun!

[gallery-709126]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.