ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Αυτόν τον χειμώνα ο αισθησιασμός παίρνει άλλες διαστάσεις


24 Σεπτεμβρίου 2014

RIF1216_019_F_1417.jpg

Κάθε σεζόν έχω το ίδιο άγχος, ή μάλλον για να το θέσω καλύτερα, την ίδια λαχτάρα να βρω εκείνα τα εσώρουχα αλλά και τα casualwear κομμάτια που θα με κάνουν να απολαμβάνω το να κάθομαι σπίτι το ίδιο με όταν ετοιμάζομαι να βγω έξω. Διότι ναι μεν θέλω τα ρούχα που επιλέγω για τον ύπνο ή τη χαλάρωση να είναι άνετα, δεν πρέπει όμως και να είναι εξίσου όμορφα ώστε να μη με κάνουν να νιώθω ότι κυκλοφορώ συνέχεια με τις πιτζάμες;

soft-casual-mesa

Το ίδιο είμαι σίγουρη ότι αναζητάτε και εσείς γι αυτό χαίρομαι διπλά με τη νέα κολεξιόν της Intimissimi, η οποία αποτελείται από 3 διαφορετικές σειρές που καλύπτουν σχεδόν κάθε μας ανάγκη, από το... staycation, τη χαλάρωση δηλαδή εντός σπιτιού, μέχρι τις βόλτες μας έξω.

Τα κομψά κομμάτια της Soft Casual συλλογής, η οποία σχεδιάστηκε με αρκετές dandy-chic επιρροές που θυμίζουν λίγο αντρικό στιλ, με αποχρώσεις που κινούνται σε black & white συνδυασμούς αλλά και τόνους του γκρι, μπεζ και αμυγδαλί, νομίζω είναι η τέλεια λύση για να βάλουμε μια masculine πινελιά στα looks μας, χωρίς φυσικά να χάνουμε τον αισθησιασμό μας.

romantic-mesa

Από την άλλη, η Romantic Winter σειρά γίνεται η πιο ζεστή αγκαλιά για τη σεζόν, με τα χειμωνιάτικα πλεκτά αλλά και τα πολύ απαλά θηλυκά κεντημένα κομμάτια να δημιουργούν τις πιο ωραίες αντιθέσεις. Εγώ δηλαδή με φαντάζομαι ήδη να χαζεύω τον χειμωνιάτικο καιρό έξω από το παράθυρο μέσα σε πολυτελείς αποχρώσεις του μαύρου ή φορώντας κομμάτια στις διαχρονικά vintage αποχρώσεις του ροζ και μπλε, για τέλειο σοφιστικέ ύφος ακόμα και όταν απολαμβάνω το τσάι μου.

elegance-mesa

Τέλος, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα items που θα μας χαρίσουν μια πιο δυναμική και θηλυκή εικόνα, εντός και εκτός σπιτιού. Η σειρά Elegance, με κομμάτια από δαντέλα, βελούδο και πλισέ που υπογραμμίζουν τον πιο αγνό και ταυτόχρονα sexy χαρακτήρα μας, μέσα από λεπτομέρειες όπως τα στρας και οι πολύτιμοι λίθοι επάνω σε μαύρα εσώρουχα, μια τεχνική που θυμίζει νυχτερινό ουρανό, με μπλε, γκρι και βουργουνδί τόνους που δημιουργούν το πιο μοναδικό αποτέλεσμα.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ πρώτη φορά ενθουσιάζομαι τόσο με μία underwear συλλογή, αφού συνήθως μας νοιάζει περισσότερο τι θα φορέσουμε στο γραφείο, στη βόλτα και στον καφέ παρά μέσα στο σπίτι. Να που όμως η Intimissimi με έκανε να αλλάξω ενδιαφέροντα αυτή τη σεζόν...

[gallery-710524]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.