ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα στιλιστικά λάθη που θέλουμε να αποφύγουμε στο πάρτι


MMEINTANI

30 Δεκεμβρίου 2016

gsdfgfd.jpg

Γιατί η αλήθεια είναι ότι σχεδόν όλες μας πέφτουμε σε μικρές στιλιστικές παγίδες, φέτος όμως και συγκεκριμένα σήμερα, θα βάλουμε στόχο να τις αποφύγουμε. Τι είναι λοιπόν αυτά που κάνουμε λάθος στα βραδινά xmas outfits;

Δεν αφήνουμε πολλά στη φαντασία

Σύμφωνες, στις γιορτές μας πιάνει μια πιο θηλυκή και flirty διάθεση, το πολύ ντεκολτέ όμως και τα ανύπαρκτα μίνι δεν είναι ο σωστός στιλιστικός δρόμος. Αντίθετα, λεπτομέρειες όπως ένα φόρεμα ή top με ανοιχτή πλάτη, για παράδειγμα, παραμένουν εξίζου sexy αλλά  πολύ πιο chic. Και αυτό είναι και το ζητούμενο.

Λάμπουμε από πάνω μέχρι κάτω

Και όχι με την καλή έννοια. Τις παγιέτες και τα metallics τα λατρεύουμε, το ξέρετε, το ότι ήρθαν τα Χριστούγεννα όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να το ρίξουμε στις υπερβολές. Αρκεί μόνο ένα λαμπερό κομμάτι σε μεταλλιζέ απόχρωση ή με παγιέτες για να εντυπωσιάσουμε, δεν χρειάζεται να λάμπουν τα πάντα, από τα ρούχα μας μέχρι τα παπούτσια ή το clutch μας. Το αν θα είναι ένα φόρεμα, μία φούστα ή ένα ωραίο top, αυτό είναι καθαρά προσωπική επιλογή. όχι όλα μαζί όμως.

Φοράμε πολύ εφαρμοστά σύνολα

Σίγουρα έχουν πιο θηλυκό αποτέλεσμα, αφού τα ρούχα σε πιο loose γραμμές τα θεωρούμε συνήθως και πιο casual. Το να προσπαθούμε όμως να δείξουμε άψογες με ό,τι πιο στενό διαθέτει η ντουλάπα μας, ούτε άνετα θα μας κάνει να νιώθουμε ούτε θα μας βολέψει και πρακτικά - εκτός αν έχουμε σκοπό όλο το βράδυ να καθόμαστε ακίνητες σε μια γωνία και όχι να χορεύουμε και να διασκεδάζουμε.

Καθώς και τα πιο άβολα ψηλοτάκουνά μας

Δεν χρειάζονται και πολλές εξηγήσεις εδώ. Ανάλογα με το κάλεσμα πάντα, λέμε ναι στο τακούνι, αλλά όχι στις υπερβολές. Το νόημα είναι να κυκλοφορούμε στο πάρτι, να χορεύουμε, να πηγαίνουμε από δω κι από κει και όχι να αναθεματίζουμε τη στιγμή που διαλέξαμε τα τακούνια μας. Αυτό βέβαια αλλάζει αν προορισμός της βραδιάς είναι κάποιο δείπνο, για παράδειγμα, όπου δεν θα χρειαστούν και ιδιαίτερες κινήσεις ή ισορροπία πάνω στα statement παπούτσια μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.