ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Η fashion editor ξέρει πώς θα λάμψετε σήμερα και αύριο


MMEINTANI

30 Δεκεμβρίου 2016

abaca-565094-031.jpg

Τι μπορείτε να δοκιμάσετε σήμερα:

Πρωινό Παρασκευής και κρύο, μας οδηγούν σε δύο λύσεις. Στα tricks δηλαδή που μπορούμε να κάνουμε για να αντισταθούμε στις χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και σε ένα twist στα αξεσουάρ μας που θα μας χαρίσει το πιο updated χειμωνιάτικο σύνολο. Ακόμη, αν το επιτρέπουν οι συνθήκες ή αν πρόκειται να βγείτε για shopping, μην παραλείψετε το μποτάκι που φέτος κάνει κυριολεκτικά θραύση, χάρη στη λεπτομέρεια που κρύβει.

Με δύο κόλπα αντιστεκόμαστε στον χιονιά με στιλ

Σήμερα φορέστε αυτό αντί για τα κλασικά κασκόλ

Βρήκαμε τα παπούτσια που κρύβουν την πιο glam λεπτομέρεια

Τι προτείνω για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς:

Εκτός από τα λάθη που καλό είναι να αποφύγετε στις γιορτινές εμφανίσεις σας, αν υπάρχουν πλάνα για shopping, σας έχω δείξει ήδη μερικές επιλογές που έχω κάνει εγώ για τις γιορτές, από τις οποίες μπορείτε να εμπνευστείτε. Ιδανικά, σας έχω και τον πιο εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο να διαλέξετε και το αντίστοιχο κόσμημα που θα προσθέσει λάμψη στα looks σας. Ακόμη και αν επιλέξετε κάτι πιο απλό για το ρεβεγιόν όμως, θυμηθείτε πώς μπορείτε να το κάνετε ιδιαίτερο - ακόμη κι αν πρόκειται απλά για ένα τζιν παντελόνι. Και φυσικά, σας έχω και το εκείνο το look που θα σας λύσει τα χέρια την επόμενη μέρα, όταν θα θέλετε να ξεκουραστείτε από τα φορέματα και τα τακούνια. 

Τα στιλιστικά λάθη που θέλουμε να αποφύγουμε στο αποψινό πάρτι

Τα 4 looks που λάτρεψε η fashion editor για τις γιορτές

Ο πιο fun τρόπος για να διαλέξετε κόσμημα για τις γιορτές

Τα 7 κομμάτια που θα κάνουν το τζιν σας πιο γιορτινό

Το χαλαρό look που θα μας ξεκουράσει μετά το πάρτι

Και μην ξεχνάτε

Το 2016 ήταν μια χρονιά που είδαμε τόσα πολλά trends μαζεμένα που πραγματικά δεν προλάβαμε να βαρεθούμε στιγμή. Λίγο πριν το αποχαιρετήσουμε λοιπόν, προτείνω να θυμηθείτε ποιες ήταν οι τάσεις που κυριάρχησαν, ποια αξεσουάρ φορέσαμε περισσότερο αλλά και ποια στιλ θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας το 2017. 

Αυτά ήταν τα μεγαλύτερα fashion trends του 2016

Τα αξεσουάρ που φορέσαμε όσο τίποτα το 2016

Τα trends που δεν θα δείτε και πολύ μέσα στο 2017

Αυτά από εμένα και stay tuned γιατί από τη νέα χρονιά σας ετοιμάζω ακόμα περισσότερα tips, tricks & guides για τις πιο ωραίες εμφανίσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.