ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Όλα τα style tips για το πάρτι της Πρωτοχρονιάς


MMEINTANI

31 Δεκεμβρίου 2016

elie-saab-hcaw1617-120.jpg

Σε περίπτωση λοιπόν που δεν έχετε αποφασίσει ακόμα τι θα φορέσετε απόψε το βράδυ και ειδικά αν έχετε κάποιο σημείο που σας προβληματίζει και ψάχνετε πώς θα το καμουφλάρετε, παρακάτω θα βρείτε μερικά tips που θεωρώ ότι θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σας βάλουν στην κορυφή του στιλ.

Για να καμουφλάρετε την περιφέρεια

Ένα μακρύ jacket ή cardigan έχουμε ξαναπεί ότι είναι η πιο εύκολη λύση για να κρύψετε την συγκεκριμένη περιοχή. Θα μπορούσε να είναι και βελούδινο, αν θέλετε να ακολουθείτε και την πιο hot τάση.

Πώς θα φορέσουμε το βελούδινο jacket φέτος;

Για πόδια που μοιάζουν ατελείωτα

Επιλέξτε ένα ωραίο ψηλόμεσο παντελόνι, άλλωστε όπως σας έχω πει μπορούμε όλες να το φορέσουμε ανεξαρτήτως ύψους.

Τα high-waisted παντελόνια μπορούμε να τα φορέσουμε όλες

Για μια δόση sex appeal χωρίς υπερβολές

Μία είναι η λέξη: lingerie. Είτε ένα φόρεμα σε αυτό το στιλ είτε ένα ωραίο top που μπορείτε να το φορέσετε ακόμα και με το τζιν σας, θα σας βοηθήσει να δείχνετε όσο sexy και chic πρέπει.

Το πιο sexy κομμάτι για να φορέσετε με τη ζακέτα σας

Αν σας προβληματίζουν τα «μπρατσάκια»

Μία λύση που εκτός από καμουφλάζ θα σας χαρίσει και απίστευτο στιλ, είναι μια πασμίνα. Πρακτικότατη αλλά και stylish, μπορείτε να την κάνετε το highlight του συνόλου σας  επιλέγοντας ένα ιδιαίτερο μοτίβο, μια εντυπωσιακή απόχρωση ή ένα ωραίο pattern. Θα δώσει στιλ ακόμα και σε ένα απλό φόρεμα. 

Have fun tonight!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.