ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τι θα φορέσουμε και τι θα ψωνίσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο;


MMEINTANI

13 Ιανουαρίου 2017

abaca-538762-167.jpg

Ας ξεκινήσουμε με το πιο αγαπημένο γυναικείο κομμάτι, που δεν είναι άλλο από το shopping και μάλιστα σε περίοδο εκπτώσεων. Αυτές τις μέρες οι προσφορές στα καταστήματα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές, γι' αυτό παρακάτω μπορείτε να κάνετε μια μίνι επανάληψη ως προς τα κομμάτια που όλες πρέπει να αποκτήσουμε. 

Τα κομμάτια που θέλουμε να αποκτήσουμε τώρα στις εκπτώσεις

Ανάμεσα σε αυτά, ας είναι και το είδος παντελονιού που αποδεδειγμένα μας κάνει να δείχνουμε πιο λεπτές, σε συνδυασμό με μερικά μικρά κολπάκια που σας αποκάλυψα τις προάλλες.

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο τζιν που λεπταίνει τη σιλουέτα

Και φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε απ' έξω την πινελιά που ολοκληρώνει κάθε σύνολο. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα κάνει πάντα την καύτερη δουλειά, χωρίς πολλά πολλά. Θυμηθείτε ποια διαλέξαμε εμείς για αυτόν τον μήνα και εμπνευστείτε. 

Τα τρία κοσμήματα που χρειάζεστε για αυτόν τον μήνα

Στο κομμάτι του styling τώρα, αυτή την εβδομάδα θυμηθήκαμε ένα έξυπνο κόλπο προκειμένου να αξιοποιήσουμε τα αγαπημένα μας cropped tops τώρα τον χειμώνα - δείχνοντας πιο ωραία από το καλοκαίρι, αν με ρωτάτε. 

Το μυστικό για να φοράμε cropped top μες στον χειμώνα

Ταυτόχρονα, για να δώσουμε φως, ζωντάνια και περισσότερο ενδιαφέρον στο χειμωνιάτικο στιλ μας, είδαμε μερικούς συνδυασμούς που θα μας κάνουν να αγαπήσουμε τα πιο ζωηρά χρώματα ακόμα κι αν είμαστε πιο μίνιμαλ lovers. 

5 χρωματικοί συνδυασμοί που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα

Αν βέβαια το παραπάνω σας τρομάζει, υπάρχει ακόμα μία ωραία έμπνευση προκειμένου να φορέσετε λίγο χρώμα, η οποία μάλιστα μας ήρθε κατευθείαν από το red carpet.

Πώς θα φορέσουμε το χρώμα που ξεχώρισε στις Χρυσές Σφαίρες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.