ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ο απόλυτος οδηγός για τέλεια weekend looks


MMEINTANI

21 Ιανουαρίου 2017

abaca-508588-044-copy.jpg

Πώς θα κάνετε πιο ενδιαφέροντα τα ρούχα που ήδη έχετε

Από το να προσθέσετε μια μικρή λεπτομέρεια, όπως έναν γούνινο γιακά αντί για κασκόλ μέχρι το να συνδυάσετε τα χουχουλιάρικα πουλόβερ σας με πιο λεπτά και elegant κοσμήματα, η διαφορά κρίνεται πάντα στις λεπτομέρειες. Το ίδιο ισχύει και για τα αξεσουάρ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διαφορετικό τρόπο. Ένα φουλάρι μπορεί εύκολα να γίνει ένα εντυπωσιακό choker ενώ η αγαπημένη σας τσάντα θα δείχνει πολύ πιο μοδάτη αν την κρατήσετε λίγο διαφορετικά από ότι συνήθως. 

Στη σημερινή βόλτα κάντε αυτή την ανατροπή | Η πιο sexy πινελιά για το πουλόβερ σας

Μία κίνηση αρκεί για να δείξει super chic η μπλούζα σας | Ένας πανεύκολος τρόπος για ένα αυτοσχέδιο choker

Ένα πανεύκολο κόλπο που κλέψαμε από την πασαρέλα

Τι προτείνουμε να βάλετε στη shopping list σας

Περίοδος εκπτώσεων και δεν γίνεται να περάσει έτσι αυτό - αν δεν εφοδιαστούμε τώρα με τα πιο basic και stylish κομμάτια, πότε θα το κάνουμε; Αξεσουάρ και ρούχα λοιπόν που θα χτίσουν τη χειμερινή μας γκαρνταρόμπα, όπως ένα statement παλτό που μπορεί να φορεθεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ή μια τσάντα που θα σας βολέψει από το πρωί μέχρι το βράδυ, είναι σίγουρα ψηλά στη λίστα με τα must-haves του χειμώνα. Επίσης, θυμηθείτε αν θέλετε και τα δύο items που έχουν κάνει θραύση στο Instagram αυτή την περίοδο, για ακόμα πιο fashion forward σύνολα. 

4 stylish τρόποι για να φορέσετε ένα statement παλτό | Δεν ξέρουμε αν υπάρχει πιο βολική τσάντα για τα daily looks μας

Με αυτά τα δύο fashion items έχουν κολλήσει όλες στο Instagram

Αλλά και μερικά tips για να απογειώσετε τις εμφανίσεις σας

Επειδή πολύς ντόρος γίνεται με τα διχτυωτά καλσόν που έχουν επιστρέψει, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξετε ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει κομψό και όχι κιτς. Επίσης, σε περίπτωση που δεν αποχωρίζεστε τα αγαπημένα σας λευκά sneakers (αλήθεια, θυμάστε ποια παπούτσια πρέπει να αποφεύγουμε εντελώς;), θυμηθείτε τους πιο χρήσιμους τρόπους ώστε να δείχνουν πάντα καθαρά και προσεγμένα. Και τέλος, αν αγαπάτε τις μακριές ζακέτες όσο εγώ, πριν λίγες μέρες είδαμε ποιο είναι το σωστό μήκος που πρέπει να έχουν αν θέλουμε εκτός από στιλ, να μας χαρίζουν και πιο κομψή σιλουέτα. 

Οι σωστοί τρόποι για να μη δείχνει ντεμοντέ το διχτυωτό καλσόν

6 εύκολα tips για πεντακάθαρα λευκά sneakers | Αυτά τα παπούτσια καλό είναι να τα αποφεύγουμε

Αυτό είναι το σωστό μήκος για τις ζακέτες μας

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.