ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Μικρά tips για να διαλέγουμε πάντα το σωστό σουτιέν


MMEINTANI

5 Μαρτίου 2017

bra3620.jpg

Σίγουρα δεν είναι και η πιο fun διαδικασία (εκτός αν μόνο εγώ τη βρίσκω κάπως βαρετή) αλλά είναι απαραίτητο πάντα να λαμβάνουμε υπόψην μερικά tips ώστε να βρούμε το σουτιέν που θα μας χαρίζει σωστή εφαρμογή και καλή υποστήριξη.

Σουτιέν, Tezenis

Δώστε προσοχή στα cups. Το σημαντικό είναι να μην σας πιέζουν στο πλαϊνό μέρος του στήθους, να μην περισσεύει κενό στο μέσα μέρος και η βάση των cups να στηρίζει σωστά το στήθος, να μην σας πιέζει δηλαδή αλλά να τα συγκρατεί σωστά, χωρίς πίεση.

Σουτιέν, Η&Μ

Το σημείο που κουμπώνει το σουτιέν θα πρέπει να στέκεται σταθερό στο κέντρο της πλάτης σας (αν ανεβαίνει ή κατεβαίνει σημαίνει πως είναι λάθος το νούμερο) και θα πρέπει να είναι τόσο σφιχτό ώστε να μπορείτε να περάσετε το χέρι σας ανάμεσα, διαφορετικά σημαίνει ότι είναι υπερβολικά στενό.

Σουτιέν, Tezenis

Όταν δοκιμάζετε ένα σουτιέν, κουμπώνετέ το στο πιο έξω σημείο (συνήθως έχουν τρεις κόπιτσες που ασφαλίζουν) γιατί με αυτόν τον τρόπο θα το φοράτε τον πρώτο καιρό. Αυτό γιατί μετά από καιρό και αρκετή χρήση, θα έχει ξεχειλώσει οπότε θα πρέπει να το κουμπώνετε πιο μέσα.

Σουτιέν, Intimissimi

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.