ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το tip της Alexa Chung που θα σας γλιτώσει πολλά χρήματα όταν ψωνίζετε


MMEINTANI

7 Μαρτίου 2017

abaca-535628-005.jpg

Ειδικά δε, όταν οι συμβουλές τους έχουν και πρακτικό υπόβαθρο. Γιατί θεωρώ ότι δεν υπάρχει γυναίκα που δεν θα ήθελε να γλιτώνει χρήματα σε κάθε βόλτα για shopping που κάνει, γι' αυτό και η συμβουλή της Alexa που θα δείτε παρακάτω θα σας αρέσει πολύ.

Πώς θα φορέσουμε το πουλόβερ που λατρεύει η Alexa Chung

Το αγαπημένο it girl λοιπόν, έχει δηλώσει ότι αγαπά να ψωνίζει στο αντρικό department, αφού βρίσκει κομμάτια που μπορούν να ενταχθούν εξίσου εύκολα στο γυναικείο ντύσιμο και μάλιστα, τις περισσότερες φορές είναι πολύ πιο οικονομικά. Και εντάξει, αν η Alexa εννοεί το αντρικό τμήμα της Prada πχ, δεν μπορούμε ναταυτιστούμε ιδιαίτερα, σκεφτείτε όμως πόση αλήθεια κρύβει αυτή η συνήθεια.

Σε όποιο κατάστημα κι αν πάμε, από αυτά που μας αρέσει να ψωνίζουμε, δεν είναι δύσκολο να διαπιστώσει κανείς ότι ένα αντρικό T-shirt, ένα αντρικό πουλοβεράκι, ένα αντρικό jacket κτλ είναι αρκετά πιο οικονομικό από το αντίστοιχο γυναικείο. Και μιλάμε για κομμάτια που και να τα φορέσουμε, δεν θα καταλάβει κανείς ότι δεν το πήραμε από το γυναικείο τμήμα.

Δεν ξέρω πώς σας φαίνεται σαν ιδέα αλλά εγώ θα αρχίσω να το εφαρμόζω από σήμερα κιόλας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.