ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το σωστό ντύσιμο για να πετύχει το πρώτο ραντεβού


MMEINTANI

19 Απριλίου 2017

abaca-538762-15674048.jpg

Ακόμη και μία ντουλάπα γεμάτη ρούχα να έχουμε, όταν έρχεται η μεγάλη ώρα για το πρώτο "τεστ" απέναντι στον ενδιαφερόμενο, η ατάκα "δεν έχω τίποτα να φορέσω" μοιάζει πιο διαχρονική από ποτέ. Επειδή όμως συχνά καταλήγουμε σε τετριμμένες επιλογές όπως για παράδειγμα ένα απλό μικρό μαύρο φόρεμα ή κάτι κόκκινο/υπερβολικά sexy/άβολο, καλό είναι να έχουμε κατά νου και μερικές πιο σοφιστικέ λύσεις που όμως δεν υστερούν καθόλου στο κομμάτι του sex appeal.

Μία αρκετά safe επιλογή κατά τη γνώμη μου είναι φυσικά το lingerie trend. Tops που θυμίζουν nightwear και αποπνέουν έναν σχετικό αισθησιαμό, φορεμένα με ένα πιο απλό παντελόνι ή μία ωραία pencil φούστα ώστε να υπάρχει και μια ισορροπία στο αποτέλεσμα.

[gallery-716527]

Από την άλλη, αν θέλετε μπορείτε να επιλέξετε και την εναλλακτική του να τονίσετε τα πόδια σας με την συγκεκριμένη τάση, επιλέγοντας φούστες και φορέματα μέσα από τα οποία θα διακρίνεται ένα δαντελωτό τελείωμα. Ό,τι πιο sexy και ταυτόχρονα πολύ chic!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.