ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα τρία σχέδια στα σκουλαρίκια που αξίζει να έχει κάθε γυναίκα


MMEINTANI

1 Ιουνίου 2017

abaca-593364-025.jpg

Χρυσοί κρίκοι

Το πιο κλασικό και elegant σχέδιο που μπορεί να φορεθεί τόσο το πρωί, για να δώσει μια chic νότα στα morning looks σας, όσο και το βράδυ για να ολοκληρώσει τις πιο κομψές σας βραδινές εμφανίσεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το έχουμε δει να κάνει ένα αρκετά δυνατό comeback τις τελευταίες σεζόν.

[gallery-715937]

Μακριά σκουλαρίκια

Είτε σε γεωμετρικό design είτε σε πιο φλοράλ στιλ, τα μακριά σκουλαρίκια δημιουργούν statement και είναι ιδανικά για να δώσετε μία extravagant νότα στην εμφάνισή σας. Αν θεωρείτε πως δεν σας ταιριάζει μία τόσο bold επιλογή, μπορείτε κάλλιστα να φορέσετε μόνο ένα, ακολουθώντας το trend του single earring που έχουμε δει να φοριέται πολύ στο street style τελευταία.

[gallery-664313]

Minimal σχέδια

Ιδανικά για εσάς που ναι μεν θέλετε να δώσετε μια λάμψη στο στιλ σας αλλά δεν σας αρέσουν τα πολύ έντονα αξεσουάρ, τα πιο μικροσκοπικά σχέδια θα σας δώσουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

[gallery-716970]

Στην παραπάνω gallery μπορείτε να δείτε τις πιο κομψές εμφανίσεις με όλα τα σχέδια που προαναφέραμε, ώστε να εμπνευστείτε και να αποφασίσετε ποιο ταιριάζει περισσότερο στο δικό σας στιλ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.