ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα σωστά και τα λάθη του μπικίνι


MMEINTANI

4 Αυγούστου 2017

janni-deler-summer-dressdsc-6513-copy.jpg

Το σωστό μαγιό για κάθε σωματότυπο

Τώρα τελευταία για παράδειγμα, σας έχω μιλήσει πολλές φορές για το πώς μπορούμε να φορέσουμε το ολόσωμο μαγιό μας ακόμα και όταν δε βρισκόμαστε στη θάλασσα, αφού μπορεί εύκολα να φορεθεί και ως κορμάκι και να μας χαρίσει όμορφες εμφανίσεις είτε το πρωί είτε το βράδυ.

Φοράμε το μαγιό μας αλλά όχι για την παραλία

[gallery-717059]

Κάτι άλλο όμως που κάνουμε σχετικά πιο συχνά και πρέπει να γνωρίζουμε όλα τα tips ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο, είναι να φοράμε το top από το μπικίνι μας και εκτός παραλίας, όταν βρισκόμαστε σε διακοπές, εννοείται.

Από το να πεταχτούμε σε ένα μαγαζί να πάρουμε καφέ ή να κάτσουμε για μεσημεριανό φαγητό μέχρι το να πάμε βόλτα στα σοκάκια του νησιού αμέσως μετά το μπάνιο. Μιας και πρόκειται όμως για μία πιο αποκαλυπτική περίπτωση "ντυσίματος", υπάρχουν κάποια Dos & Dont's για να έχουμε και ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.

DO

Προτιμήστε για από πάνω μία πουκαμίσα ή ένα ελαφρύ κιμονό τα οποία δένουν ή κουμπώνουν, ώστε το bikini top να φαίνεται μεν αλλά να μην είναι όλα σε πρώτη θέα.

DON'T

Σε περίπτωση που το bikini top σας είναι κάπως αποκαλυπτικό, μην φοράτε κοσμήματα που ξέρετε ότι τραβάνε το βλέμμα στο συγκεκριμένο σημείο.

DO

Για τις βόλτες σας, συνδυάστε το top του μπικίνι σας με ένα ψηλόμεσο κομμάτι από κάτω, είτε πρόκειται για high waisted αέρινες φούστες ή για ψηλόμεσα denim shorts.

DON'T

Επιλογές όπως το κλασικό τριγωνάκι ή το strapless, προτιμήστε τις αν έχετε μικρότερο στήθος, διαφορετικά το αποτέλεσμα δεν θα είναι και τόσο κομψό. Αν έχετε πιο πλούσιο μπούστο, καλό είναι να διαλέξετε για τις βόλτες σας ένα bikini top που θα θυμίζει cropped top ή λίγο πιο αθλητικά tops.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.