ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το μυστικό για σύνολα με δυναμικό στιλ


MMEINTANI

8 Σεπτεμβρίου 2017

mikuta-liebeskind-berlin-1.jpg

Μπορεί θεωρητικά να φαντάζει challenging ειδικά αν ανήκετε σε εκείνες που ακόμη αναπολούν τα beach looks της προηγούμενης περιόδου, στην πράξη όμως, το να κάνουμε μια αρκετά δυναμική επιστροφή μέσα από το ντύσιμό μας είναι πολύ απλό, αρκεί να ποντάρουμε σε ένα «κοινό μυστικό» που πάντα βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις. Και αυτό που θα διαβάσετε τώρα δεν είναι μυστικό, ούτε κάτι πρωτότυπο αλλά ισχύει σε τόσο μεγάλο βαθμό που μας βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση.

Μιλάω για το μαύρο χρώμα, την απόχρωση που έχει συνδεθεί με τον δυναμισμό, την αυτοπεποίθηση και το μυστήριο. Από μικρές πινελιές μέχρι total looks, ένα σύνολο με black πινελιές είναι σχεδόν πάντα το κλειδί για να δημιουργήσουμε την αίσθηση ενός δυναμικού ντυσίματος και να τραβήξουμε τα βλέμματα χωρίς να χρειαστεί να επιλέξουμε κάτι πιο εκκεντρικό, με πολλά χρώματα ή περίτεχνα patterns.

Κομμάτια κλειδιά όπως ένα απλό μαύρο tank top και ένα εφαρμοστό παντελόνι, σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι μαύρα ankle boots, μπορεί από μόνα τους να αποτελούν τα πιο basic pieces μιας ντουλάπας, όλα μαζί όμως χαρίζουν ένα ιδιαίτερα γοητευτικό ντύσιμο με έντονο δυναμισμό και αρκούν για να μας κάνουν να αποπνέοουμε αυτά τα rock & sexy vibes που όλες θέλουμε.

Το παραπάνω εφέ βέβαια γίνεται ακόμα πιο έντονο όταν εντάσσουμε σε αυτό και μερικά πιο statement και λαμπερά κομμάτια, χωρίς όμως να ξεφεύγουμε πολύ από το συγκεκριμένο φάσμα. Ένα jacket με παγιέτες για παράδειγμα ή μία φούστα σε metallic απόχρωση θα βάλει την απαραίτητη glam πινελιά σε ένα total black ντύσιμο χωρίς όμως το αποτέλεσμα να δείχνει too much.

[gallery-717392]

Βαδίζοντας λοιπόν σε αυτή τη λογική προκειμένου να κάνουμε τα πρώτα city looks μας πιο δυναμικά και sexy, στην παραπάνω gallery μπορείτε να βρείτε όλα τα κομμάτια που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Κομμάτια-κλειδιά από την συλλογή "Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City", την πολυαναμενόμενη και ευχάριστα surprising συνεργασία της Heidi Klum με τα Lidl, τα οποία θα μπορείτε να βρείτε και στα 219 καταστήματα της Lidl Hellas από τις 18 Σεπτεμβρίου και υπόσχονται να δημιουγήσουν τις πιο ωραίες εμφανίσεις για τη νέα σεζόν που μόλις υποδεχτήκαμε!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.