ΣΤΙΛ STYLING TIPS

5 tips για να ετοιμάζεστε γρήγορα το πρωί


MMEINTANI

10 Σεπτεμβρίου 2017

jenny-office17041-1.jpg

Τσεκάρετε τον καιρό για όλη την εβδομάδα

Ευτυχώς οι μετεωρολογικές προβλέψεις βγαίνουν κατά ένα μεγάλο ποσοστό σωστές, επομένως κάθε Κυριακή ας πούμε μπορείτε να βλέπετε τι καιρό θα κάνει τις επόμενες μέρες και να αποφασίσετε αναλόγως τα outfits της εβδομάδας. Είναι κρίμα να ψάχνετε ομπρέλα ή παπούτσια για τη βροχή πριν καλά καλά πιείτε καφέ.

Οργανώστε ένα style plan

Σε συνέχεια του προηγούμενου step, αυτό που θα σας διευκολύνει ακόμα περισσότερο είναι να ξεχωρίσετε τα outfits για κάθε μέρα, κρεμώντας στη ντουλάπα σας κρεμάστρες με ολόκληρα σύνολα για κάθε μέρα.

Έχετε πάντα έτοιμη την τσάντα σας

Εμείς οι γυναίκες μπορεί συχνά να αλλάζουμε τσάντα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, με αποτέλεσμα ένα πρωινό για παράδειγμα να πρέπει να μεταφέρουμε όλα μας τα πράγματα από τη μία στην άλλη. Φροντίστε να έχετε αποφασίσει από το πρωί ποια τσάντα θα κρατήσετε ανάλογα με τις υποχρεώσεις της επόμενης ημέρας και κάντε τις απαραίτητες αλλαγές ώστε το επόμενο πρωί απλώς να την πάρετε και να φύγετε.

Ξεμπερδέψτε τα αξεσουάρ σας

Πόσες φορές δεν σας έχει τύχει να θέλετε να φορέσετε το αγαπημένο σας κολιέ (ή να κάνετε layering με περισσότερα κοσμήματα) και εκείνο να είναι μπλεγμένο με άλλα τρία, με αποτέλεσμα να σπαταλάτε τουλάχιστον 10 λεπτά για να τα ξεμπερδέψετε; Αποφύγετε κάτι τέτοιο με το να τα κρατάτε πάντα οργανωμένα, είτε σε ένα ειδικό stand είτε σε κάποια θήκη κοσμημάτων.

BONUS TIP: Αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με τα ρούχα όσο με το mood σας. Φροντίστε να έχετε έτοιμη μία happy playlist ώστε να ξεκινήσετε με ωραία διάθεση τη μέρα σας, έχετε έτοιμα τα υλικά για να φτιάξετε τον αγαπημένο σας καφέ και, στη συνέχεια, ακολουθήστε όλα τα παραπάνω για να μην πελαγώσετε ψάχνοντας τι θα φορέσετε.

Διαβάστε ακόμα:
September Issue: 30 looks για να δοκιμάσετε

ΜΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ

[gallery-717385]

ΜΕ BLAZER

[gallery-717387]

ΜΕ ΤΖΙΝ ΦΟΥΣΤΑ

[gallery-717386]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.