3 τρόποι για να αναδείξετε το τζιν παντελόνι σας

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017
jeans.jpg

Και επειδή ανήκει στα πιο κλασικά και πολυφορεμένα κομμάτια, καλό είναι κάθε φορά να ψάχνουμε πώς θα γίνει να το αναδείξουμε ακόμα περισσότερο. Και σήμερα σας έχω τρεις προτάσεις.

Πρώτον, έχουμε το τοπ που μπορείτε να φορέσετε με το τζιν σας και που χαρίζει τον πιο ωραίο φθινοπωρινό συνδυασμό. ΜΙλάω για οτιδήποτε φλοράλ σε πιο φθινοπωρινές αποχρώσεις, κομμάτια που μαζί με τα denim pants δημιουργούν το πιο μοντέρνο autumn look.

Δεύτερον, αντί για ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που είναι μεν ό,τι πιο άνετο αλλά υπάρχουν σίγουρα και πιο θηλυκές επιλογές, συνδυάστε το τζιν σας με ένα ζευγάρι ankle boots, τα απόλυτα παπούτσια για φέτος που τα βλέπουμε κυριολεκτικά παντού, σε διάφορα στιλ και εκδοχές.

Τρίτον και τελευταίο, μην ξεχνάτε πως ακόμα και αν δεν διαθέτουμε αναλογίες μοντέλου, αλλά θέλουμε να κάνουμε τη σιλουέτα μας να δείχνει πιο ψιλόλιγνη, ένα τζιν παντελόνι μπορεί να μας βοηθήσει εύκολα σε αυτό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να επιλέξουμε ένα ψηλόμεσο σχέδιο, (θα κάνει τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά) και να ολοκληρώσουμε με ένα πιο μακρύ σακάκι ή cardigan από πάνω ώστε να καλύψουμε το σημείο της περιφέρειας, εάν μας προβληματίζει.

Διαβάστε ακόμα:
Τα πανωφόρια που κολακεύουν ένα δύσκολο σημείο

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα