ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα 12 essentials της γυναικείας ντουλάπας


MMEINTANI

22 Οκτωβρίου 2017

classics.jpg

Το λευκό T-shirt

Η εύκολη λύση για τις μέρες που θέλουμε να είμαστε άνετες και casual αλλά και ένας υπέροχος καμβάς για να συνθέσετε πολλά και διαφορετικά σύνολα.

7 διαφορετικοί τρόποι για να αναδείξετε ένα λευκό T-shirt

[gallery-716538]

Skinny jeans

Το πιο αγαπημένο είδος τζιν παντελονιού και αυτό που αν το φορέσουμε σωστά, μπορεί να μας κολακεύσει ιδιαίτερα και να κάνει τη σιλουέτα μας πολύ πιο θηλυκή και sexy.

Ο χρυσός κανόνας για να φοράμε skinny jeans

[gallery-702345]

Μαύρες γόβες

Το απόλυτο γυναικείο φετίχ και πραγματικά, ένα στιλ παπουτσιού που μας βγάζει ασπροπρόσωπες στις περισσότερες περιστάσεις.

Τα παπούτσια που δείχνουν ωραία με κάθε outfit για τη δουλειά

[gallery-716522]

Blazer

Απαραίτητο τόσο για τη δουλειά όσο και για λίγο πιο smart αλλά casual εμφανίσεις, ένα σακάκι τύπου blazer είναι μια instant πινελιά κομψότητας για το ντύσιμό σας.

[gallery-717674]

Μία τσάντα σε έντονο χρώμα

Είναι το απαραίτητο και πιο πρακτικό αξεσουάρ που ολοκληρώνει κάθε μας εμφάνιση. Αξίζει λοιπόν να επιλέξουμε ένα πιο statement design, είτε σε έντονο χρώμα είτε με κάποιο ιδιαίτερο σχεδιασμό, ώστε να μπορεί εύκολα να κλέβει τις εντυπώσεις και να βάζει μια ξεχωριστή πινελιά στο στιλ μας.

Λευκό πουκάμισο

Ένα κομμάτι κοινό ανάμεσα σε αντρική και γυναικεία ντουλάπα, καθώς είναι το πιο ευκολοφόρετο και πρακτικό must-have για εμφανίσεις με elegant χαρακτήρα που όμως δεν δείχνουν στημένες.

[gallery-717385]

Pencil skirt

Είτε φορεμένη με ένα λευκό πουκάμισο στο γραφείο, είτε με ένα loose πουλόβερ για πιο casual chic ντύσιμο, το σίγουρο είναι πως αυτό το είδος φούστας αγκαλιάζει τη σιλουέτα και αναδεικνύει τη θηλυκότητά μας, στο βαθμό που εμείς θέλουμε πάντα.

Δερμάτινο jacket

Αγαπημένο, πολυφορεμένο και άκρως απαραίτητο. Δίνει ένα ροκ στοιχείο στο ντύσιμό μας και μπορεί να "φτιάξει" ακόμα και το πιο απλό outfit.

[gallery-716647]

Ένα ζευγάρι statement γυαλιά

Μπορεί να είναι τα κλασικά μαύρα, μπορεί να είναι ένα λευκό ζευγάρι, μπορεί να είναι κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο. Το σίγουρο είναι πως αξίζει να επενδύσετε έστω σε ένα καλό και ποιοτικό ζευγάρι γυαλιά ηλίου, αφού είναι από τα πιο εμβληματικά (και χρήσιμα, εννοείται) κομμάτια της εμφάνισής μας.

[gallery-717511]

Ankle boots

Φέτος ειδικά, τα μποτάκια έχουν την τιμητική τους και αυτό το βλέπουμε πραγματικά παντού. Από sock booties μέχρι κόκκινα βινύλ μποτάκια, δεν έχετε παρά να βρείτε το αγαπημένο σας στιλ και να το επιλέξετε για να απογειώσετε τα looks σας.

Οι μπότες που φοράνε όλες φέτος το φθινόπωρο

[gallery-717322]

Black dress

Το πιο αναμενόμενο κλισέ που όμως ισχύει εξίσου με όλα τα παραπάνω. Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι το κομμάτι πασπαρτού για κάθε στιγμή της ημέρας, όχι μόνο για βράδυ, και αξίζει να βρούμε εκείνο που ταιριάζει στο σώμα μας και μας χαρίζει κομψότητα.

[gallery-717129]

Trenchcoat

Το κλασικό μπεζ πανωφόρι που μας φέρνει στο μυαλό τις chic ηθοποιούς της χρυσής εποχής του Hollywood και το οποίο ακόμα και σήμερα, μπορεί να σταθεί σε κάθε περίσταση και κάθε ώρα της ημέρας, με οποιοδήποτε σύνολο επιλέξουμε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.