ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα αντρικά ρούχα που χρειαζόμαστε στη ντουλάπα μας


MMEINTANI

28 Οκτωβρίου 2017

this-it-girl-mastered-2017s-biggest-trend-before-it-was-a-thing-2281798-2400x0c.jpg

Και γιατί να μην το κάνουμε άλλωστε, αφού η αλήθεια είναι πως ένα αντρικό ρούχο με λίγο πιο unisex χαρακτήρα, μπορεί πραγματικά να απογειώσει την εμφάνισή μας και να προσθέσει ένα andrgynous twist στο ντύσιμό μας. Οπότε είτε σκεφτείτε να δανειστείτε ένα κομμάτι από κάποια αντρική ντουλάπα είτε απλά θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο αντρικό department του αγαπημένου σας καταστήματος, δείτε τι μπορείτε να επιλέξετε.

Ριγέ σακάκι

Οι ρίγες έχουμε πει πολλές φορές ότι ανήκουν στα πιο safe και πρακτικά prints, ειδικά όταν τις βλέπουμε στην εκδοχή του tuxedo, για ένα σύνολο γραφείου ή μια βραδινή έξοδο, για παράδειγμα.

Φαρδιά πλεκτά

Οτιδήποτε oversized δανειστούμε από την αντρική ντουλάπα μπορούμε εύκολα να το εντάξουμε στο δικό μας στιλ με απόλυτα θηλυκό αποτέλεσμα.

Τα πιο cozy tops για να φοράμε με τα τζιν μας

[gallery-717713]

Συνδυάστε ένα φαρδύ πουλόβερ με ένα skinny τζιν παντελόνι και μαύρες γόβες ή με μία pencil skirt και ankle boots.

Καρό σακάκι

Το καρό είπαμε και πριν λίγο καιρό ότι φέτος έχει κάνει δυναμική επιστροφή, μιας και θεωρείται ένα από τα πιο hot trends που είδαμε στα χειμερινά catwalks.

Το μεγάλο trend του χειμώνα είναι ήδη στη ντουλάπα μας

[gallery-717684]

Ένα σακάκι τέτοιου τύπου είναι ιδανικό για τα office looks μας, φορεμένο με ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι ή με ένα απλό μαύρο φόρεμα, για smart & chic αποτέλεσμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.