ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Χειμωνιάτικα tips μόνο για όσες θέλουν να εντυπωσιάζουν


MMEINTANI

21 Δεκεμβρίου 2017

sweater-outfit-lv-bag-vivaluxury-3.jpg

Μπότες στην πιο μη αναμενόμενη απόχρωση

Ξέρω, φέτος βλέπουμε παντού το κόκκινο χρώμα στα παπούτσια, ο απόλυτος τρόπος για να κάνετε τη διαφορά όμως είναι να επιλέξετε παπούτσια σε ένα χρώμα που δύσκολα θα επιλέγαμε για χειμώνα, δηλαή το λευκό. Μπορεί να λεκιάζει εύκολα αλλά είναι ό,τι πιο chic.

Οι μπότες που κολακεύουν περισσότερο τα πόδια

[gallery-717717]

Το χρώμα που εναντιώνεται υπέροχα στον χειμώνα

Ποιος είπε ότι τον χειμώνα πρέπει να φοράμε αποκλειστικά μαύρο, μπεζ και γκρι; Κάντε τη διαφορά επιλέγοντας τη ροζ απόχρωση (από baby pink μέχρι dusty rose) και θα δείτε πώς θα τραβήξετε τα βλέμματα στο λεπτό. Μια ακόμη ωραία εναλλακτική είναι και το μοβ που κινείται προς το βιολετί και έχουμε πει ότι είναι και το επίσημο χρώμα του 2018.

Το ροζ παντελόνι που φοράνε όλες αντί για τζιν

[gallery-717951]

Ένα ιδιαίτερο πουκάμισο για να κάνετε layering

Έχω μιλήσει πολλές φορές για το πώς ένα λευκό πουκάμισο μπορεί να φορεθεί κάτω από μπλούζες, φορέματα και cropped tops, αντί όμως να επικέξετε ένα basic λευκό, μπορείτε να ποντάρετε σε κομμάτια με λίγο πιο ιδιαίτεα μανίκια ή κάποια άλλη διακοσμητική λεπτομέρεια.

Gallery: Τα πιο ωραία looks με ριγέ πουκάμισα

[gallery-627603]

Το παλτό που θα λάτρευε η γιαγιά σας

Αφήστε για λίγο τα κλασικά μπεζ και μαύρα και ποντάρετε σε πανωφόρια είτε με κάποιο φλοράλ μοτίβο είτε με embroideries (κεντήματα) που θα τα κάνουν να μοιάζουν σα να τα έφτιαξε η γιαγιά σας. Μην ξεχνάτε, το granny chic είναι τάση!

Shopping guide: 12 παλτό για stylish looks

[gallery-717906]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.