ΣΤΙΛ STYLING TIPS

5 στιλιστικά λάθη που δεν θα ξανακάνουμε φέτος


MMEINTANI

3 Ιανουαρίου 2018

paris-fashion-week-street-style-parisian-sailor-cap-denim-mini-skirt-fishnet-tights-checked-blazer-chloe-similar-lace-up-boots-trends-2016-1.jpg

Θα σταματήσουμε να συγκρίνουμε το ντύσιμό μας με άλλων

Στην εποχή των social media και ειδικά του Instagram, η γραμμή ανάμεσα στην έμπνευση που μπορούμε να πάρουμε από άλλες γυναίκες και στο να πέσουμε στην παγίδα να συγκρινόμαστε συνεχώς μαζί τους, είναι πολύ λεπτή. Αυτό μπορεί να μας ρίξει ψυχολογικά ορισμένες φορές, επομένως είναι καλό να διατηρούμε τη δική μας ταυτότητα και απλά να κρατάμε μερικές ιδέες για έμπνευση.

6 μύθοι για το στιλ που δεν ισχύουν

Δεν θα αγχωνόμαστε για να αγοράζουμε διαρκώς κάτι καινούριο

Η διαμόρφωση του προσωπικού μας στιλ δεν έχει πάντα να κάνει με το να ψωνίζουμε διαρκώς καινούρια ρούχα και αξεσουάρ και τελικά να τινάζουμε το budget μας στον αέρα. Σίγουρα μια ωραία αγορά πού και πού λειτουργεί τονωτικά για το στιλ μας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να δημιουργούμε creative σύνολα με τα κομμάτια που ήδη έχουμε.

Δε θα ακολουθούμε καταναγκαστικά μία τάση

Ωραία τα trends, ωραία τα fashion fads (οι μόδες που δεν κρατάνε περισσότερο από μία σεζόν) αλλά δεν είναι ανάγκη να τα ακολουθούμε όλα επειδή απλά τα φοράνε όλες στο εξωτερικό. Μπορεί τα stirrup pants να είναι κάτι ξεχωριστό αλλά δεν πρόκειται να τα φορέσω με τις γόβες μου απλά για να έχω μια ωραία φωτογραφία στο Instagram – ok, μπορεί και να το κάνω, μία φορά όμως.

Τα fashion trends του 2017 που θέλουμε να ξεχάσουμε

[gallery-715833]

Θα ξεφορτωθούμε όσα δεν χρειαζόμαστε πια

Είμαι η πρώτη που αν ανοίξει κανείς τα συρτάρια μου μπορεί να βρει μέσα το τζιν που φορούσα στο γυμνάσιο ή την τσάντα που είχα αγοράσει σε ένα ταξίδι αλλά πλέον βαριέμαι και που τη βλέπω. Το συναισθηματικό δέσιμο με τα ρούχα μας είναι μια υπαρκτή κατάσταση μεν αλλά παραμένει κάτι που μας πιάνει χώρο και δεν μας αφήνει να ανανεωθούμε.

Θα βρούμε το signature look που μας αντιπροσωπεύει

Είναι βασικό να ξέρουμε ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή υπάρχει ένα συκγκεριμένο και εύκολο ντύσιμο που μπορεί να μας κάνει να δείχνουμε κομψές και προσεγμένες, όλες εκείνες τις μέρες που απλά "δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε". Μπορεί να είναι από το πιο απλό, όπως ένα τζιν παντελόνι, ένα λευκό T-shirt και ένα leather jacket, μέχρι κάτι πιο ιδιαίτερο, αρκεί να ταιριάζει στην προσωπικότητά μας και να μπορούμε να το υποστηρίξουμε.

8 βήματα για να βρείτε το signature style σας

[gallery-716418]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.