ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ποιο ρούχο σας ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σας


MMEINTANI

31 Ιανουαρίου 2018

cca58d86abe50bda256bd6c6a328b2bd.jpg

Tumblr

Ακόμη κι αν δεν πιστεύετε στα ζώδια, νομίζω θα είχε πλάκα να δείτε τον παρακάτω «οδηγό σχετικά με αυτά που ταιριάζουν στο καθένα και, πού ξέρετε, μπορεί να πέσουν και μέσα!

ΚΡΙΟΣ

Blog mode Paris, looks, street style nouvelles tendances et bons plans shopping. Parisian Fashion Blog.

Το ζώδιο που του αρέσει να τραβάει την προσοχή με την προσωπικότητα και το στιλ του δεν θα μπορούσε να στραφεί σε κάτι άλλο για να κάνει εντύπωση, από το έντονο κόκκινο χρώμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Λαμπερά παπούτσια. Τα glitter shoes αποτελούν μεγάλη τάση ήδη από τα τέλη του 2017, κάτι που πρόκειται να συνεχιστεί και τον χειμώνα του 2018. Φορέστε τα με σύνολα σε μονόχρωμο στιλ και αφήστε τα να λάμψουν – κι εσείς μαζί.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Call us addicted, but we're still not over the Gucci tee (and neither is Instagram). The item has been listed one of the most Instagram items this year. So if you're still unsure whether to invest in the Gucci pieces? Sure you should. At less than £400, it’s a pretty small price to pay for Gucci, and with its throwback vibes and the fact Gucci is #trending, it was always going to be a hit. #Gucci #Logo #tshirt #FashionWeek #FashionBloggers #streetstyle

Logos, logos, logos. Τα tops με λογότυπα και στάμπες έχουν επιστρέψει στα catwalks και στο street style και είναι μια έξυπνη λύση για να εκφράσει κανείς είτε ποιο είναι το αγαπημένο του brand είτε μια φράση που του αρέσει. Και οι δίδυμοι αγαπούν να εκφράζονται με αυτόν τον τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

. Instagram: Ilona Velichuk

Το cozy πανωφόρι. Ρομαντική και ευαίσθητη, η γυναίκα του ζωδίου αυτού θέλει να νιώθει ασφάλεια μέσα από το ντύσιμό της και ένα cozy παλτό είναι το κατάλληλο κομμάτι που θα της το προσφέρει.

ΛΕΩΝ

Street style Milan Fashion Week, febrero 2017 © Diego Anciano

Animal print. Ο βασιλιάς του ζωδιακού δεν μπορεί (και δεν θέλει) να κρύψει την ανάγκη του να ξεχωρίζει. Ένα παλτό σε animal print θα δημιουργήσει το απαραίτητο statement και θα εκφράσει με τον καλύτερο τρόπο τα wild ένστικτα μιας Λέαινας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Paris Fashion Week SS17 Street Style: Day 5

Preppy chic. Από ένα top με γιακά σε μαθητικό στιλ μέχρι ένα ζευγάρι παπούτσια με λεπτομέρειες από φιόγκους, μία Παρθένος αγαπάει τα μικρά details που δίνουν κομψότητα και σοφιστικέ στιλ στο ντύσιμό της.

ΖΥΓΟΣ

velvet embroidered jacket. boho street style.

Με τη διπλωματία να κυλάει στο αίμα της, το αριστοκρατικό βελούδο μoιάζει να φτιάχτηκε για να ενισχύσει τη μυστηριώδη πλευρά της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ok so dresses aren’t for everyone. We’ve rounded up our favourite looks straight off the street, making dresses look more wearable than ever before.

Sexy lingerie. Τα «εσώρουχα» που μπορούν να φορεθούν και ως κανονικά ρούχα είναι η top επιλογή για ένα από τα πιο αισθησιακά και sexy ζώδια. Lingerie φορέματα, tops με δαντέλα και κομμάτια από σατέν ύφασμα, φοριούνται με τζιν παντελόνι ή με ένα αυστηρό blazer και χαρίζουν το πιο σοφιστικέ sex appeal.

ΤΟΞΟΤΗΣ

All black ensemble | Winter Chic style.

Με την περιπέτεια και την δράση να κυλάει στο αίμα της, μία Τοξοτίνα θέλει να βρίσκεται συνεχώς “on the go”, οπότε γιατί να μην το κάνει φορώντας και τα πιο θηλυκά παπούτσια; Ένα ζευγάρι over the knee μπότες σε μαύρο χρώμα είναι το κλειδί για βήματα γεμάτα δυναμισμό αλλά και άνεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Aquela camiseta do final de semana pode compor um look pra lá de moderno e cheio de bossa para o dia a dia no trabalho.

Το γκρι κοστούμι. Εργασιομανής και αφοσιωμένος στους στόχους του, ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που θα αναδείξει καλύτερα από τον καθένα ένα ωραίο ταγιέρ ή ένα tuxedo. Το office look του ανήκει δικαιωματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Street Style From New York Fashion Week

Το ζώδιο του αέρα θα μπορούσε κάλλιστα να υποστηρίξει τα πιο εκκεντρικά trends, όπως τα φτερά και τα κρόσσια.

ΙΧΘΥΣ

Pinterest // @AvaryDillon // *♡*

Ρομαντική και αιθέρια, η γυναίκα που ανήκει σε αυτό το ζώδιο δεν θα μπορούσε να εκφραστεί καλύτερα παρά φορώντας ένα boho φόρεμα που όμως δεν μοιάζει «cheesy». To bohemian look άλλωστε παραμένει πάντα επίκαιρο και είναι ο πιο safe τρόπος για να βάλετε μια girly πινελιά στο στιλ σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.