ΣΤΙΛ STYLING TIPS

6 κινήσεις που θα κάνουν το ντύσιμό σας να δείχνει ακριβό και chic


MMEINTANI

23 Μαρτίου 2018

abaca-629058-212-1.jpg

Ποντάρετε σε ρούχα που μοιάζουν σα να βγήκαν μόλις από το καθαριστήριο – κι ας τα πλύνατε και σιδερώσατε μόνες σας. Ένα πλυμένο και καλά σιδερωμένο λευκό πουκάμισο, για παράδειγμα, μπορεί να δείξει πολύ αριστοκρατικό και chic, σα να σας το έχουν μόλις παραδώσει από το καθαριστήριο.

Απαρνηθείτε τα άνετα παπούτσια και φορέστε εκείνο το ζευγάρι που μοιάζει τόσο δύσκολο να το περπατήσετε που όλοι θα νομίζουν ότι μετακινήστε με ταξί ή με κάποιο ιδιωτικό αυτοκίνητο. Κι ας ξεκινήσατε από το σπίτι με αθλητικά που τα αλλάξατε στην πορεία με τα ψηλοτάκουνά σας.

Ποντάρετε στο total white ή γενικότερα, σε σύνολα που έχουν ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και φορέστε τα με αυτοπεποίθηση. Εκτός του ότι δίνουν πολύ elegant χαρακτήρα στο στιλ σας, είναι σα να λέτε ότι και να λερωθείτε δε σας ενδιαφέρει, αφού έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε κάτι καινούριο. Το ότι από μέσα σας θα κάνετε προσπάθεια να αποφύγετε οποιοδήποτε λεκέ, θα το ξέρετε εσείς και μόνο εσείς.

Κρατήστε την τσάντα σας με τέτοιο αέρα σα να κουβαλάτε μία συλλεκτική Birkin bag, ακόμη κι αν δεν ανήκει σε κάποιο συγκεκριμένο brand και την έχετε αγοράσει από κάποιο μικρό μαγαζάκι που σας έκλεψε την καρδιά. Ο αέρας και το στιλ μετράνε πολύ σε αυτές τις περιπτώσεις.

Συνηθίστε να φοράτε ένα ρολόι και κατά προτίμηση, επιλέξτε ένα πιο «ήσυχο» και μίνιμαλ σχέδιο. Είναι πολύ πιο chic από το να ψάχνετε συνεχώς το κινητό σας για να δείτε τι ώρα είναι.

Προτιμήστε μικρές τσάντες και όχι τεράστιες που «χωράνε όλο το σπίτι σας» μέσα. Τα πιο μικρά σχέδια είναι σα να λένε προς τα έξω ότι δεν χρειάζεστε τίποτα περισσότερο από το κραγιόν και την πιστωτική σας κάρτα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.