ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς θα φορέσουμε το χρώμα που μας κάνει πιο γοητευτικές


MMEINTANI

2 Απριλίου 2018

pfw-streetstyle-valentino-red-dress-3.jpg

Και ενώ αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει και ένα χρώμα που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε γυναίκα και μάλιστα δεν πρόκειται για το κλασικό μαύρο αλλά για το κόκκινο. Η φλογερή αυτή απόχρωση που όπως έχει αποδείξει και επιστήμη είναι ό,τι πιο ελκυστικό στα μάτια του αντίθετου φύλου, μπορεί να αναβαθμίσει τα σύνολά μας και να δώσει μια νότα ζωντάνιας και σαγήνης στα looks μας, είτε σε μικρό βαθμό είτε σε μεγαλύτερο.

Αν το καλοσκεφτείτε, ενώ αρχικά μπορεί να θεωρείται κάπως τολμηρό για τα πρωινά μας σύνολα, αν φορεθεί σωστά και σε μία λογική δόση, είναι το κλειδί για να πάμε τα outfits μας σε άλλο επίπεδο.

[gallery-716801]

Στη photo gallery μπορείτε να δείτε ορισμένες προτάσεις ως προς το πώς να το εντάξετε στα looks σας, είτε επιλέγοντας ρούχα σε αυτή την απόχρωση είτε βάζοντας πιο μικρές πινελιές από αυτό το χρώμα, που όμως είναι αρκετές για να χαρίσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.