ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα 5 πράγματα που δεν έχουν θέση στην ανοιξιάτικη ντουλάπα μας


MMEINTANI

15 Απριλίου 2018

josie-edits-49.jpg

Τα βασικά κομμάτια που χρειάζεται η ανοιξιάτικη ντουλάπα μας

[gallery-718368]

Ps.: Στην παραπάνω gallery μπορείτε να θυμηθείτε ποια είναι τα κομμάτια που χρειαζόμαστε στην ανοιξιάτικη ντουλάπα μας

Σήμερα λοιπόν νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία για ένα μικρό spring cleaning στη γκαρνταρόμπα μας, ώστε να φύγει από εκεί οτιδήποτε περιττό. Εννοείται βέβαια πως αν κάτι δεν το χρειαζόμαστε αλλά βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δεν το πετάμε ποτέ αλλά φροντίζουμε να το χαρίσουμε σε μία φίλη μας ή σε κάποιον που το έχει ανάγκη.

Οτιδήποτε φθαρμένο που δεν διορθώνεται

Σκέφτεστε πως «κάποτε θα το φτιάξετε» αλλά δεν το κάνετε ποτέ – και ίσως να μη γίνεται κιόλας. Γιατί λοιπόν να παραμένει στη ντουλάπα σας;

Παπούτσια που δεν μπορούμε με τίποτα να τα περπατήσουμε

Λατρεύουμε τα statement heels και όποια πει το αντίθετο θα είναι ψέμα, οπότε δεν λέω να αποχωριστείτε αυτά ακριβώς. Αν όμως έχετε ζευγάρια που όποτε τα φοράτε σας χτυπάνε και πληγώνουν τα πόδια σας ή έχουν ένα τακούνι που δεν διορθώνεται και απλά δεν περπατιέται, ήρθε η ώρα να φύγει.

Ρούχα και αξεσουάρ που απλά πιάνουν χώρο στη ντουλάπα μας

Διαφημιστικά T-shirts, τσαντάκια που σας έχουν δώσει με αγορές αλλά δεν τα χρησιμοποιείτε, παπούτσια που είχατε αγοράσει αποκλειστικά για την οδήγηση πχ, όλα αυτά μάλλον δεν έχουν θέση στο καθημερινό σας στιλ και απλά μαζεύουν σκόνη – και πιάνουν χώρο.

Ρούχα που έχουμε συνδέσει με άσχημες καταστάσεις ή με stress

Το τζιν που φορούσατε στις Πανελλήνιες, το σακάκι από μία Job interview που δεν πέτυχε, το T-shirt ενός πρώην φίλου σας… Γιατί να τα κρατάτε όταν το μόνο που σας προσφέρουν είναι κακές αναμνήσεις;

Κομμάτια που έχουμε σε πολλές παρόμοιες εκδοχές

Ξέρω, γυναίκες είμαστε, επομένως η απάντηση στο «πόσα φλοράλ φορέματα να αντέξει κανείς» δεν έχει και πολύ ξεκάθαρη απάντηση. Αν όμως συνειδητοποιήσατε ότι έχετε 6 γκρι T-shirts, 4 μαύρα παντελόνια και 5 μικρά μαύρα φορέματα, ίσως πρέπει να ξεφορτωθείτε μερικά από αυτά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.