ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα πιο safe ρούχα που ταιριάζουν με ένα κιμονό


MMEINTANI

17 Απριλίου 2018

cover37447.jpg

Μονόχρωμα, με λίγα μοτίβα ή με εντελώς μαξιμαλιστικά patterns, μπορούν στην κυριολεξία να μεταμορφώσουν ένα σύνολο και να το κάνουν να μοιάζει με τα fashion outfits που βλέπουμε σε Pinterest και Instagram.

Εδώ λοιπόν κρύβεται και η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, που δεν είναι άλλη από το «τι μπορούμε να φορέσουμε με ένα κιμονό» ώστε το αποτέλεσμα να μην μοιάζει ούτε σα να βγήκαμε με τις πιτζάμες ούτε να είναι τόσο busy που να καταλήγει κιτς. Το πιο safe look που μπορείτε να επιλέξετε λοιπόν, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον, δεν είναι άλλο από το αγαπημένο σας skinny τζιν παντελόνι και ένα λευκό ή μαύρο top από μέσα, είτε αυτό είναι ένα tank top είτε ένα T-shirt.

[gallery-718391]

Αν από την άλλη δεν έχετε πρόβλημα με το να κάνετε το look σας λίγο πιο ιδιαίτερο και εκκεντρικό αλλά πάντα με την καλή έννοια, στην παραπάνω photo gallery μπορείτε να δείτε 9 ακόμη ιδέες για να φορέσετε το κιμονό σας, όποιο στιλ κι αν αποφασίσετε να επιλέξετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.