ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα παπούτσια που σας ταιριάζουν ανάλογα με το στιλ σας


MMEINTANI

7 Μαΐου 2018

abaca-565094-031.jpg

Για τις λάτρεις του all time chic

Αν παρακολουθείτε έστω και λίγο τα social media και τα fashion accounts του εξωτερικού, θα έχετε προσέξει ότι όλες μα όλες έχουν αγαπήσει ένα είδος mule που φέρει την πιο chic διχρωμία, αυτή του κρεμ με το μαύρο.

[gallery-718361]

Η αλήθεια είναι πως αυτά που βλέπουμε να προτιμάνε οι περισσότερες στο Instagram και το διεθνές street style φέρουν την υπογραφή του οίκου Chanel, κάτι που τα κάνει ακόμα πιο διαχρονικά και chic. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να επιλέξουμε την ίδια εκδοχή και σε άλλα brands, πολύ πιο οικονομικά αλλά το ίδιο stylish.

Αν θέλετε ύψος αλλά όχι δύσκολα ψηλοτάκουνα

[gallery-717022]

Οι εσπαντρίγιες, τα παπούτσια που λατρεύουν σχεδόν όλες οι γυναίκες - στους άντρες δεν αρέσουν και τόσο αλλά αυτό δεν θα μας απασχολήσει σε αυτό το κείμενο, είναι σίγουρα τα πασπαρτού items που μπορούν να φορεθούν από το ξεκίνημα της μέρας μέχρι αργά το βράδυ και να μας απαλλάξουν από τον πόνο και την ταλαιπωρία του κλασικού τακουνιού.

Αν θέλετε να κάνετε τα πόδια σας να δείχνουν πιο μακριά

[gallery-716879]

Επειδή παραπάνω ύψος δεν μπορούμε να μας δώσουμε, αυτό που μπορούμε κάλλιστα να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε ένα μικρό κολπάκι που κάνει τα πόδια να φαίνονται λίγο πιο μακριά, τουλάχιστον οπτικά. Καλά καταλάβατε, μιλάω για παπούτσια σε μπεζ/ nude αποχρώσεις, οι οποίες προσδίδουν ακριβώς αυτό το εφέ.

Αν αγαπάτε την άνεση και το πρακτικό στιλ

Αναπόφευκτα τα πιο χαμηλά ή και εντελώς ίσια σχέδια είναι απαραίτητα για την καθημερινότητά μας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα χάσουμε και το στιλ μας.

[gallery-718426]

Στη gallery σας έχω συγκεντρώσει 6 looks με sneakers, τα οποία θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να υιοθετήσουμε την τάση του athleisure και να βγούμε ατέλειωτες βόλτες χωρίς να νιώσουμε την παραμικρή κούραση.

Τα ανοιξιάτικα παπούτσια που ταιριάζουν στο κάθε ζώδιο

[gallery-718352]

Και για να το κάνουμε ακόμη πιο fun, στην παρακάτω photo gallery μπορείτε να δείτε ποιο στιλ παπουτσιού ταιριάζει στην καθεμία ανάλογα με το ζώδιό της! Ακόμη κι αν δεν πιστεύετε στα ζώδια, νομίζω θα είχε πλάκα να δείτε τον παρακάτω «οδηγό σχετικά με αυτά που ταιριάζουν στο καθένα και, πού ξέρετε, μπορεί να πέσουν και μέσα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.