ΣΤΙΛ STYLING TIPS

#HarrisStyle: Ο Χάρης Ντάβλας θέλει να εντάξετε τα παστέλ στο αντρικό στιλ


MMEINTANI

17 Μαΐου 2018

197588.jpg

  • Από τον Tommy Hilfiger (από όπου και το κοστούμι του σημερινού post) και τον Haider Ackermann μέχρι τον οίκο Versace, φέτος οι σχεδιαστές επένδυσαν πολύ στο ριγέ. Σε μία σεζόν γεμάτη color blocking, οι ρίγες, οι κάθετες συγκεκριμένα, ήταν ίσως το μόνο print που δήλωσε με τέτοια ένταση την παρουσία του.
  • Το πάχος της ρίγας δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο, εμείς όμως εδώ αγαπάμε ιδιαίτερα τις πιο λεπτές, όπως αυτές στο κοστούμι που, ενώ τραβάνε το μάτι, δεν επιβάλλουν την προσοχή.

  • Θυμηθείτε, οι ρίγες κολακεύουν κάθε σωματότυπο, γιατί λοιπόν, να μην τις φορέσετε σε ένα σχέδιο όπως το σημερινό, όπου το παντελόνι έχει ίσια, στενή γραμμή και κοντό ρεβέρ;
  • Με τι να το συνδυάσετε; Ένα απλό, βαμβακερό πουκάμισο σε λευκό θα την κάνει μια χαρά τη δουλειά. Εάν όμως επιθυμείτε κάτι παραπάνω από την εμφάνισή σας, γιατί να μην παίξετε με τα prints και να δοκιμάσετε κάτι σε μικροσκοπικό πουά;

  • Εννοείται ότι σε αυτό το σύνολο οι κάλτσες δεν έχουν καμία θέση. Ένα ζευγάρι καστόρινα loafers θα σταθεί επάξια κάτω από ένα statement κοστούμι. Το χρώμα τους όχι απλά δεν ακολουθεί κανόνες, αλλά δημιουργεί τους δικούς του.

Styling: Βίβιαν Ρουβέλα

Πηγή: In Icons We Trust

THE LOOK

Βαμβακερό ριγέ κοστούμι και βαμβακερό πουκάμισο όλα Tommy Hilfiger, Διαθέσιμα από τις Tommy Hilfiger Boutiques.

Ζώνη Alessandro handmade leather belts, Διαθέσιμη από την Alessandro boutique. Ρολόι χρονογράφος από ατσάλι IWC από τη συλλογή "PORTUGIESER PERPETUAL CALENDAR" Διαθέσιμο στο www.iwc.com/en/retail/.

Καστόρινα loafers από τη συλλογή του Classico, Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95 - Πάτρα και και online στο www.classico.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.