ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ποιο μαγιό ταιριάζει στο κάθε ζώδιο;


MMEINTANI

17 Μαΐου 2018

77b0866802f978b88034b3bc839eedc4.jpg

ΚΡΙΟΣ

Το φλογερό ταμπεραμέντο της αναδεικνύεται υπέροχα με ένα μαγιό στο χρώμα της φωτιάς ή σε έντονο πορτοκαλί.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι δυναμική, πατάει γερά στα πόδια της και μπορεί να ξεχωρίσει φορώντας ακόμα και το πιο basic μαγιό, όπως το κλασικό μαύρο ολόσωμο που όμως παραμένει πάντα κομψό και μοντέρνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διττή της φύση καλύπτεται τέλεια με ένα μπικίνι, προφανώς, είτε σε πιο sexy εκδοχή είτε σε λίγο πιο αθλητικό στιλ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο πιο ρομαντικό κορίτσι ταιριάζει και μία εξίσου ρομαντική απόχρωση, όπως το φωτεινό ροζ ή το έντονο γαλάζιο.

ΛΕΩΝ

Η Βασίλισσα του ζωδιακού είναι sexy, είναι γοητευτική, είναι παιχνιδιάρα. Γι' αυτό και πάντα τείνει να διαλέγει το πιο θηλυκό μπικίνι προκειμένου να τραβάει όλα τα βλέμματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιο παραδοσιακή αλλά σε καμία περίπτωση βαρετή, η γυναίκα Παρθένος μπορεί ποντάρει σε μία φαινομενικά απλή απόχρωση, η οποία όμως θα διανθιστεί με ένα ωραίο μοτίβο ή pattern.

ΖΥΓΟΣ

Θέλει ισορροπία αλλά της αρέσει και να γοητεύει. Ένα ολόσωμο μαγιό με έντονο άνοιγμα στο ντεκολτέ θα της χαρίσει τον απαραίτητο συνδυασμό κομψότητας και sex appeal.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα μπικίνι με cut outs και διακριτικά κοψίματα είναι το μυστικό για να τραβάει τα βλέμματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δυναμική και ατίθαση, η Τοξοτίνα μπορεί να ποντάρει σε ένα μαγιό με tropical prints για να αναδείξει την wild πλευρά της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το all time classic λευκό ολόσωμο είναι ιδανικό για την τελειομανή Αιγοκερίνα, που θέλει να δείχνει chic χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γνωστή για την καλλιτεχνική της φύση, μια Υδροχόος μπορεί να διαλέξει ένα σχετικά basic μαγιό το οποίο όμως θα έχει μια διακοσμητική λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά.

ΙΧΘΥΣ

Ρομαντική και ευαίσθητη, η γυναίκα Ιχθύς είναι σίγουρο πως μπορεί να υποστηρίξει ένα ωραίο ολόσωμο με romantic μοτίβα όπως τα λουλούδια καλύτερα από κάθε άλλη γυναίκα του ζωδιακού.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.