ΣΤΙΛ STYLING TIPS

5 fashion essentials αν φύγετε για τριήμερο


MMEINTANI

25 Μαΐου 2018

fashion-travels.jpg

Ό,τι κι αν έχετε σχεδιάσει να κάνετε, είτε δηλαδή μείνετε στην πόλη είτε επιλέξετε να κινηθείτε προς την εξοχή, το σίγουρο είναι ότι μπορείτε εύκολα και απλά να συνθέσετε looks που θα σας κάνουν να νιώθετε και να δείχνετε ιδιαίτερα κομψές και παράλληλα effortless.

Το basic φόρεμα

Αυτές τις μέρες λοιπόν, σίγουρα θα έχετε προσέξει στο Instagram πόσο συχνά επιλέγουν οι fashionistas ένα ριγέ φόρεμα, είτε στο κλασικό λευκό και μαύρο είτε σε αποχρώσεις όπως το κόκκινο. Σε ρομαντικό design ή σε στιλ που ακολουθεί τη λογική του shirt dress, γίνεται κατάλληλο είτε για την παραλία είτε για τις βόλτες μας, πρωί και βράδυ.

[gallery-718473]

Είναι καλοκαιρινό, είναι θηλυκό, είναι άνετο. Το ριγέ φόρεμα παραμένει (και δε νομίζουμε ότι θα πάψει ποτέ) ένα από τα πασπαρτού κομμάτια που όλες χρειαζόμαστε. Και ενώ τον χειμώνα μπορεί να επιλέγουμε το ριγέ μοτίβο κυρίως στην οριζόντια εκδοχή, με τις κλασικές μαρινιέρες ή με χειμωνιάτικα ριγέ φορέματα, το καλοκαίρι υπάρχει πάντα μία προτίμηση στις κάθετες ρίγες, οι οποίες είναι και το κλειδί για να δείχνει η σιλουέτα μας πιο κομψή.

Το τζιν για κάθε στιγμή

Αν έχετε σκοπό να φύγετε εκδρομή για το τριήμερο, δεν θα σας πρότεινα να πάρετε μαζί το skinny παντελόνι που μπορεί να σας βολεύει μέσα στην πόλη, αλλά ένα σχέδιο είτε σε στιλ κάπρι είτε με γυρισμένα ρεβέρ, να θυμίζει δηλαδή cropped pants.

[gallery-650442]

Ένα τέτοιο παντελόνι είναι ιδανικό για να μη νιώσετε να σας ενοχλεί η ζέστη αλλά και για να κάνετε τα πόδια σας να δείχνουν πιο μακριά σε περίπτωση που το φορέσετε με παπούτσια σε nude αποχρώσεις ή με ελάχιστο τακούνι - κατά προτίμηση block heels για να είστε και άνετες.

Ένα ελαφρύ cover-up

Τα κιμονό νομίζω θα συμφωνήσουμε όλες ότι είναι από τα πλέον αγαπημένα μας κομμάτια όταν μιλάμε για ανοιξιάτικο στιλ, ειδικά τις τελευταίες σεζόν που έχουν φτάσει να θεωρούνται κάτι σαν spring must-have.

[gallery-718391]

Στην παραπάνω photo gallery μπορείτε να δείτε 9 ιδέες για να φορέσετε το κιμονό σας, ένα κομμάτι πασπαρτού που μπορεί να φορεθεί σχεδόν κάθε ώρα της ημέρας και να δημιουργήσει statement ανάλογα με το μοτίβο και το pattern που θα επιλέξετε να έχει.

Τα παπούτσια που ταιριάζουν με όλα

Αν παρακολουθείτε έστω και λίγο τα social media και τα fashion accounts του εξωτερικού, θα έχετε προσέξει ότι όλες μα όλες έχουν αγαπήσει ένα είδος mule που φέρει την πιο chic διχρωμία, αυτή του κρεμ με το μαύρο.

[gallery-718361]

Τα λευκά παπούτσια είναι το κλειδί για ένα αποτέλεσμα ξεχωριστό κι απόλυτα κομψό ειδικά αν τα συνδυάσετε με τα black outfits σας πετυχαίνοντας τον απόλυτα hot ασπρόμαυρο συνδυασμό

Ένα extra touch

Από το look του τριημέρου δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και η πινελιά που θα κάνει όλη τη διαφορά. Το πιο εύκολο που μπορείτε να κάνετε είναι να έχετε μαζί σας ένα ζευγάρι σκουλαρίκια λίγο πιο statement, είτε πρόκειται για μεγάλους χρυσούς κρίκους είτε για το design που λατρεύουν όλες οι fashion addicts τον τελευταίο καιρό.

[gallery-718300]

Είτε σε γεωμετρικό design είτε σε πιο φλοράλ στιλ, τα μακριά σκουλαρίκια δημιουργούν statement και είναι ιδανικά για να δώσετε μία extravagant νότα στην εμφάνισή σας. Αν θεωρείτε πως δεν σας ταιριάζει μία τόσο bold επιλογή, μπορείτε κάλλιστα να φορέσετε μόνο ένα, ακολουθώντας το trend του single earring που έχουμε δει να φοριέται πολύ στο street style τελευταία. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.