Ο τρόπος για να φορέσουμε από τώρα denim shorts

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018
jeans-shirt.jpg

Οφείλουμε δηλαδή να φοράμε τα denim shorts μας με τέτοιο τρόπο ώστε το αποτέλεσμα να είναι περισσότερο urban, χωρίς να μοιάζουμε δηλαδή σα να ετοιμαζόμαστε να πάμε βόλτες στα σοκάκια του νησιού (που πολύ θα θέλαμε, αλλά ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα).

Το μυστικό λοιπόν είναι να το φοράμε με κομμάτια που ξέρουμε ότι θα δώσουν μία clean αισθητική στο σύνολό μας, σε basic αποχρώσεις κατά προτίμηση. Αποφεύγουμε δηλαδή τα πολύ φανταχτερά tops, φροντίζουμε να μην παραφορτώνουμε το look με περιττά αξεσουάρ και επιλέγουμε τα σωστά παπούτσια που θα μοιάζουν εναρμονισμένα με το casual στιλ που έχουν τα denim shorts μας.

Θυμηθείτε εδώ ποια παπούτσια ταιριάζουν καλύτερα με τα shorts μας

Στην παραπάνω photo gallery μπορείτε να δείτε ακόμα περισσότερες ιδέες για να φορέσετε το συγκεκριμένο ρούχο, όχι απαραίτητα με λευκό πουκάμισο δηλαδή, τουλάχιστον όσο ακόμα ο καιρός μας κάνει το χατίρι και παραμένει ηλιόλουστος και ζεστός. Ένα απλό λευκό T-shirt, ένα κλασικό μαύρο μπλουζάκι ή ακόμα και ένα μαύρο cropped top (σε περίπτωση που το σορτσάκι μας είναι ψηλόμεσο) είναι ιδανικές και πολύ εύκολες επιλογές για να φοράμε με τα shorts μας και να έχουμε ένα casual chic αποτέλεσμα που δεν θα δείχνει too much. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα