ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς θα φορέσουμε τα tropical prints μέσα στην πόλη;


MMEINTANI

21 Ιουνίου 2018

cover41364.jpg

Μοτίβα με φύλλα, παπαγάλους και φοίνικες και κομμάτια σε λευκές και πράσινες αποχρώσεις, είναι σχεδόν αναμενόμενα στα fashion shows των spring/summer συλλογών των designers αλλά είναι παράλληλα και ένα δυνατό «χαρτί» που αξιοποιούν πάντα οι bloggers και οι influencers.

Το καλοκαιρινό παντελόνι που ταιριάζει με λευκά και μαύρα tops

[gallery-718516]

Ενώ όμως είναι τόσο εντυπωσιακά στο να τα βλέπουμε, όταν έρχεται η ώρα να μας σκεφτούμε να τα φοράμε, τις περισσότερες φορές διστάζουμε καθώς μας φαίνονται αρκετά extreme. Κάτι που μπορούμε να αλλάξουμε, εάν ακολουθήσουμε μερικά tips στον τρόπο που τα φοράμε.

Για να εντάξετε τα tropical prints στο ντύσιμο της πόλης, δοκιμάστε τα εξής:

  • Συνδυάστε τα με κομμάτια παρόμοιας αισθητικής, όπως ένα ψάθινο καπέλο ή μια bamboo bag.
  • Φροντίστε τα παπούτσια σας να είναι σχετικά «ήσυχα», σε nude ή ταμπά αποχρώσεις, αν θέλετε να κάνετε τα πόδια σας να δείχνουν ψηλότερα. Αποφύγετε τα μαύρα παπούτσια καθώς σε συνδυασμό με τα τροπικά μοτίβα ενδέχεται να δείχνουν κάπως «σκληρά».
  • Αν θέλετε να δημιουργήσετε statement, μπορείτε να επιλέξετε τσάντα ή παπούτσια σε κόκκινο ή κίτρινο χρώμα, μιας και οι συγκεκριμένες αποχρώσεις «δένουν» τέλεια με τα tropical μοτίβα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.