ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Sunday coffee: 3 stylish looks ανάλογα με το πού θα πάτε


MMEINTANI

15 Ιουλίου 2018

cover.jpg

Ο κυριακάτικος καφές αποτελεί κάτι σαν ιεροτελεστία κάθε φορά, αφού είναι η καλύτερη ευκαιρία για να χαλαρώσουμε, να βρεθούμε με αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και να περάσουμε λίγη ώρα χωρίς έννοιες και άγχος. Ιδανικά, όλα αυτά θέλουμε να τα κάνουμε φορώντας και το κατάλληλο outfit. Γι' αυτό και σήμερα θα δούμε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις αλλά και ποιο είναι το πιο εύκολο ντύσιμο για την κάθε μία από αυτές.

Σε coffee shop

Ξεφύγετε από το κλασικό τζιν και ποντάρετε σε μία ευκολοφόρετη φούστα, όπως midi skirt με πιέτες, η οποία έχουμε πει ότι ταιριάζει με τα πάντα σχεδόν. Συνδυάστε με ένα ζευγάρι sneakers για μία δόση από athleisure σε αυτό το κατά τα άλλα θηλυκό look.

Στο σπίτι με φίλες

Εδώ το τζιν παντελόνι δεν μας πειράζει αφού το ζητούμενο είναι να νιώθουμε όσο πιο casual γίνεται. Ένα απλό denim παντελόνι και ένα tank top ή το αγαπημένο σας T-shirt είναι η πιο εύκολη λύση. Προσθέστε κάποια αξεσουάρ αν θέλετε πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα - δημιουργήστε layering με τα κοσμήματά σας, για παράδειγμα.

Στο σπίτι με τον φίλο σας

Αν σήμερα ξυπνήσατε με τον σύντροφό σας και σκοπεύετε να απολαύσετε τον καφέ σας στο σπίτι, δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά, ούτε όμως και να κυκλοφορείτε συνεχώς με την πιο πρόχειρη φόρμα. Ένα ωραίο loungewear set ή κάποιο lingerie top με το κατάλληλο σορτς από κάτω, θα σας κάνουν να δείχνετε γοητευτικές αλλά και κομψές ταυτόχρονα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.