ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το αξεσουάρ που ταιριάζει με όλα τα καλοκαιρινά μας φορέματα


MMEINTANI

17 Ιουλίου 2018

72b892f979e3ee9e14bdfe71ec6866a1.jpg

Το ότι το καλοκαίρι «πρέπει» να φοράμε καπέλο προκειμένου να προστατευτούμε από τον ήλιο είναι κάτι που το ακούμε από μικρές, χωρίς πάντα να μας αρέσει, σαν αξεσουάρ.

Μεγαλώνοντας βέβαια, λίγο οι ταινίες με τις ρετρό πρωταγωνίστριες και τον αέρα μυστηρίου που τους προσδίδουν τα μεγάλα καπέλα που φοράνε, λίγο τα trends σε πασαρέλα και street style που έχουν μια τάση να επιστρέφουν στο vintage, τα καπέλα τύπου fedora ή Panama μπαίνουν δειλά δειλά στο στιλ μας και φτάνουν να αποτελούν must-have.

Φέτος ειδικά τα κορίτσια που αγαπάνε το ωραίο στιλ μοιάζουν να μην το αποχωρίζονται με τίποτα, ποζάροντας με μεγάλα ψάθινα καπέλα ανέμελες στην παραλία, χαλαρώνοντας στην πισίνα ή απλά, κάνοντας βόλτα στα σοκάκια των νησιών.

Και η αλήθεια είναι πως σε συνδυασμό με τα πιο ανέμελα και ρομαντικά φορέματα του καλοκαιριού, ένα ψάθινο καπέλο μπορεί να μας κάνει πιο εύκολα από κάθε τι άλλο να μας κάνει να νιώσουμε σαν τις ρετρό ηρωίδες που είπαμε παραπάνω…

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.