ΣΤΙΛ STYLING TIPS

3 συμβουλές για όσες νιώθετε άβολα όταν φοράτε μεγάλα καπέλα έξω


MMEINTANI

21 Ιουλίου 2018

img_9489.jpg

Θέλω να κάνετε εικόνα το εξής: Αυτές τις μέρες που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, δεν χάνω ευκαιρία να χαζεύω outfits και looks σε Pinterest και Instagram, με το μάτι που πάντα να «κολλάει» σε κορίτσια με ωραία ψάθινα καπέλα που δείχνουν να τα φοράνε με τόση άνεση – γι’ αυτό και σας γράφω συχνά πυκνά για το συγκεκριμένο αξεσουάρ.

Και μετά κολλάω. Κολλάω στο να τα εντάξω και στο δικό μου στιλ παρόλο που παροτρύνω εσάς να το κάνετε, αφού έχω μεγαλώσει και εγώ με την ιδέα ότι ένα καπέλο ταιριάζει πιο πολύ σε ταινίες, σε φωτογραφίες περιοδικών ή τέλος πάντων σε οτιδήποτε άλλο εκτός από το ντύσιμο για την πόλη. Δεν θα έπρεπε όμως να συμβαίνει αυτό, ειδικά φέτος που όλες το λατρεύουν το συγκεκριμένο item και βλέπουμε όλο και περισσότερες κοπέλες να το φοράνε.

Αυτό που μπορώ να κάνω λοιπόν για να πείσω όσες από εσάς λατρεύετε να βλέπετε τέτοια looks αλλά διστάζετε να κυκλοφορήσετε με καπέλο – όπως ακριβώς εγώ, είναι να σας δώσω μερικές μικρές συμβουλές.

Συνδυάστε το με πολύ basic αξεσουάρ. Αν δηλαδή βλέπετε μία φωτογραφία με μια κοπέλα με τεράστιο ψάθινο καπέλο, λευκά κοκάλινα γυαλιά ηλίου και ένα πολύ εκκεντρικό καλοκαιρινό φόρεμα, εσείς δοκιμάστε την πιο απλή εκδοχή και συνδυάστε το με τα κλασικά μαύρα γυαλιά σας και ένα απλό μονόχρωμο φόρεμα.

Ψάξτε πολύ σε Instagram και Pinterest. Όσα περισσότερα looks με καπέλα βλέπετε, τόσο περισσότερο θα συνηθίσει και το μάτι σας και επίσης, θα πάρετε αμέτρητες ιδέες για το πώς μπορείτε να το συνδυάζετε.

Ξεκινήστε ήπια. Μην βιαστείτε να το φορέσετε για να πάτε για καφέ ή ψώνια, για παράδειγμα, αλλά ξεκινήστε από το να το φοράτε στην παραλία σαν μέρος του beach look σας. Σιγά σιγά θα το συνηθίσετε και θα θέλετε να το φοράτε παντού!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.