ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τι να φορέσετε σήμερα αντί για τζιν παντελόνι


Αφροδίτη Σακκά

26 Αυγούστου 2018

abaca_642982_020.jpg

Σίγουρα, το τζιν παντελόνι είναι η πιο εύκολη και ευέλικτη στιλιστική επιλογή που μπορούμε να κάνουμε, ειδικά την Κυριακή, που θέλουμε να είμαστε άνετες για τις βόλτες μας. Μερικές φορές, όμως, καταλήγουμε να φοράμε τα ίδια και τα ίδια, με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνουμε καθόλου τα looks μας - αφού τους λείπει η φαντασία.

Μην ανησυχείτε, εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη μία στιλιστική εναλλακτική, αν θέλετε να ενσωματώσετε το τζιν στο look σας, χωρίς απαραίτητα να φορέσετε τζιν παντελόνι. Μαζί με τα πουά φορέματα και τα φορέματα με prints, ένα από τα μεγαλύτερα trends της Άνοιξης/Καλοκαίρι 2018, ήταν οι midi φούστες. Και δεν αποτελεί έκπληξη πως το συγκεκριμένο trend βρίσκει θέση και ανάμεσα στα φθινοπωρινά για φέτος: Μία τζιν midi φούστα σε A-line, με κουμπιά ή σε στιλ wrap, είναι η καλύτερη επιλογή σας. Μπορεί να συνδυαστεί με οτιδήποτε και να δώσει αυτόματα έναν stylish αέρα σε οποιαδήποτε περίσταση.

 

Δείτε ακόμη: Τα καλύτερα street style looks για το φθινόπωρο 2018

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.