ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το πιο εύκολο και stylish Κυριακάτικο outfit


Αφροδίτη Σακκά

14 Οκτωβρίου 2018

abaca_655160_048.jpg

Μπορούμε πλέον να φοράμε με άνεση τα φθινοπωρινά μας ρούχα, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως δεν έχουμε λίγο χρόνο ακόμη να απολαύσουμε τη μεταβατική σεζόν που επιτρέπει και πιο αέρινα κομμάτια ή απλά την έλλειψη καλσόν.

Βέβαια, τα φθινοπωρινά outfits απαιτούν και λίγο προγραμματισμό, αφού τα πολλά layers θα μας ζεσταίνουν, ενώ ένα λιγότερο ρούχο θα μας αφήσει να κρυώνουμε τις πρώτες απογευματινές ώρες. Γι΄αυτό κι εμείς αναζητούμε πάντα τις καλύτερες λύσεις για κομψά outfits που θα ταιριάζουν και με τις καιρικές συνθήκες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

Το συγκεκριμένο look είναι ένα από τα πιο stylish που έχουμε δει, αλλά και από τα πιο ευέλικτα, αφού συνδυάζει απλά κομμάτια που μπορούν να λειτουργήσουν ιδανικά σε μία casual Κυριακάτικη βόλτα. Συνδυάστε το αγαπημένο σας πουλόβερ με μία φούστα με pattern - το καρό είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν - και με τα αγαπημένα σας μποτάκια. Βάλτε τη μία άκρη του πουλόβερ από μέσα και συμπληρώστε με μία μικρή τσάντα σε έντονη απόχρωση.

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε thigh-high boots το φετινό φθινόπωρο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.