ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να φορέσετε αθλητικά στο γραφείο και να παραμείνετε κομψές


Αφροδίτη Σακκά

15 Οκτωβρίου 2018

abaca_652567_078_1.jpg

Πριν από μερικά χρόνια, η επίσημη ένδυση μίας γυναίκας στο γραφείο ήταν περιορισμένη σε pencil φούστες και γόβες. Κι ενώ ο συγκεκριμένος συνδυασμός παραμένει κομψός και προσεγμένος, το dress code για το γραφείο πλέον έχει διευρυνθεί. Τζιν, αθλητικά παπούτσια και T-Shirt μπορεί να μην ταιριάζουν με τα πιο corporate περιβάλλοντα, αλλά αν εργάζεστε κάπου που υπάρχει μεγαλύτερη άνεση όσον αφορά το ντύσιμο, υπάχουν μερικά στιλιστικά κόλπα για να σας βοηθήσουν να ενσωματώσετε άνετα κομμάτια στα office looks σας.

Αντί για τζιν παντελόνι, μπορείτε να φορέσετε ένα απλό tailored σε μαύρη απόχρωση και αυτόματα να μην δείχνετε πως ήρθατε κατευθείαν απ' το Σαββατοκύριακο. Επίσης, αν θέλετε να ακολουθήσετε και κάποια από τα trends της εποχής, μπορείτε να συνδυάσετε τα αθλητικά σας με κομμάτια σε έντονα χρώματα ή με ένα κοστούμι - μπορεί να σας ακούγονται ιδιαίτερα τολμηρά, αλλά τα sneakers σας θα βοηθήσουν στο να δείχνουν πιο casual. Όχι μόνο θα είστε πιο ξεκούραστη, αλλά θα δείτε πως τα αθλητικά παπούτσια μπορούν να είναι όσο stylish είναι ένα ζευγάρι γόβες.

Δείτε ακόμη: Πώς θα φορέσετε το κοστούμι το φθινόπωρο του 2018

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.