ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να φορέσετε nightwear εκτός σπιτιού και να είστε stylish


Αφροδίτη Σακκά

16 Οκτωβρίου 2018

0jqnqxua.jpeg.jpg

Υπάρχουν δύο κατηγορίες γυναικών: Εκείνες που εύχονται να μπορούσαν να φορούν τις πιτζάμες τους εκτός σπιτιού κι εκείνες που έχουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με το pajama style trend. Για όσες ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, καταλαβαίνουμε το δισταγμό σας, αλλά ίσως θα έπρεπε να δώσετε στη συγκεκριμένη τάση μία ακόμη ευκαιρία - και θα σας εξηγήσουμε το γιατί.

Το pajama style έχει λάβει ιδιαίτερη προσοχή από απανταχού fashionistas τα τελευταία χρόνια και δικαίως, αφού συνδυάζει την άνεση και την κομψότητα, ενώ μπορεί να φορεθεί σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Ξέρουμε με σιγουριά πως ένα σετ από υφάσματα με βελούδινες υφές που δημιουργούν το συναίσθημα του coziness για χαλαρές στιγμές στο σπίτι είναι ό,τι πιο ιδανικό, γιατί όμως να μην επωφεληθεί και η βραδινή έξοδος του Σαββάτου ή το brunch της Κυριακής από τα αγαπημένα μας nightwear κομμάτια;

Είτε, λοιπόν, μιλάμε για το απόλυτο fashion cocooning με τις φίλες μας στο σπίτι, είτε για easywear outfits κατά τη διάρκεια της μέρας που περιλαμβάνουν stylish prints με λαχούρια και floral patterns, τη φετινή σεζόν μην φοβηθείτε να δοκιμάσετε το pajama style trend, αφού είναι ό,τι πιο κομψό και fashion-forward μπορείτε να φορέσετε αυτή τη στιγμή. Συν το ότι μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με ένα ζευγάρι ψηλές γόβες για βραδινές εμφανίσεις, τα αγαπημένα σας μποτάκια για τα πιο casual looks σας και με ένα δερμάτινο jacket ή μονόχρωμο παλτό για τις μέρες που η θερμοκρασία είναι χαμηλή όσο μπαίνουμε όλο και περισσότερο στο φθινόπωρο.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα πιο stylish σχέδια από τη νέα συλλογή Fashion Nightwear της Tezenis για να διαλέξετε το επόμενο street style look σας:

#fashionightwear #tezenis

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.