ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να συνδυάσετε τζιν και μποτάκια τη φετινή σεζόν


Αφροδίτη Σακκά

5 Νοεμβρίου 2018

abaca_654414_056_1.jpg

Υπάρχουν συγκεκριμένοι συνδυασμοί που είναι διαχρονικοί - και ένας από αυτούς είναι τα skinny jeans με μποτάκια. Ακόμα κι αυτοί οι συνδυασμοί, βέβαια, χρειάζονται ανανέωση μερικές φορές. Η θερμοκρασία σιγά σιγά πέφτει, οι μέρες μικραίνουν και το να παραμένουμε ζεστές και κομψές δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Γι' αυτό και το να έχουμε έναν συνδυασμό από τζιν και μποτάκια μπορεί να μας σώσει από το να αναρωτιόμαστε κάθε πρωί τι να φορέσουμε. Αν, ωστόσο, έχετε βαρεθεί να φοράτε το ίδιο look ξανά και ξανά, υπάρχουν μερικοί απλοί τρόποι να δώσετε έναν αέρα ανανέωσης στο καθημερινό σας ντύσιμο.

Με το να προσθέσετε ένα trend της σεζόν - όπως για παράδειγμα μποτάκια με snake print ή ένα ψηλόμεσο τζιν - μπορείτε να κάνετε έναν παλιό συνδυασμό να φαίνεται σαν καινούριος. Παρακάτω, θα βρείτε μία συλλογή από τα καλύτερα outfits με skinny jeans και μποτάκια για να πάρετε έμπνευση:

Δείτε ακόμη: 6 τρόποι να φορέσετε το τζιν σας και να μη δείχνει βαρετό

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.