ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα 10 κομμάτια που χρειάζεστε για να χτίσετε την απόλυτη γκαρνταρόμπα για το γραφείο


Αφροδίτη Σακκά

20 Νοεμβρίου 2018

abaca_655617_046_1.jpg

Πολλές φορές, όταν ακούμε "ρούχα γραφείου" σκεφτόμαστε κατευθείαν βαρετά ή ασφαλή κομμάτια. Αυτό, όμως, δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Ανάλογα με το dress code που επιβάλει ο κάθε εργασιακός χώρος, μπορούμε να χτίσουμε μία γκαρνταρόμπα που θα περιλαμβάνει κομψές και φρέσκιες επιλογές, αφού πλέον έχουμε την επιλογή να βρούμε ρούχα στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων που να ταιριάζουν απόλυτα στο σκοπό.

Το κλειδί της υπόθεσης είναι να διαλέγουμε ρούχα που αντικατοπτρίζουν τον ρόλο μας στο εργασιακό περιβάλλον, να δείχνουν επαγγελματισμό, αλλά συγχρόνως να αναδεικνύουν τη προσωπικότητα και τη μοναδικότητά μας. Ουσιαστικά, να δείχνουν αυτοπεποίθηση και επαγγελματισμό, χωρίς να τους λείπει το fashion-forward στοιχείο - έτσι, θα έχουμε και περισσότερο ενθουσιασμό όταν διαλέγουμε τα outfits μας τα πρωινά.

Εμείς, συγκεντρώσαμε τα 10 κομμάτια που χρειάζεται κάθε σύγχρονη εργαζόμενη γυναίκα, για να χτίσετε τις καθημερινές σας στιλιστικές επιλογές πάνω σε αυτά:

Ένα κομψό blazer

Ένα κλασσικό πουκάμισο

Μία midi φούστα

Mία μοντέρνα τσάντα

Ένα μακρύ παλτό

Ένα διαχρονικό παντελόνι

Ένα σεμνό φόρεμα

Άνετα τακούνια

Ένα κοστούμι

Ένα ρολόι

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε λευκό πουκάμισο με 6 διαφορετικούς τρόπους

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.