ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Φορέστε το απόλυτο φθινοπωρινό look, όπως η Camille Charrière


Αφροδίτη Σακκά

24 Νοεμβρίου 2018

abaca_652567_028_1.jpg

Σε περίπτωση που χρειάζεστε λίγη έμπνευση για τα weekend looks σας φέτος το φθινόπωρο/χειμώνα, μία ματιά στο Instagram account της Camille Charrière είναι αρκετή. Η Παριζιάνα, κάτοικος Λονδίνου, καταφέρνει να δημιουργεί την ιδανική ισορροπία μεταξύ φυσικού, sexy και ζεστού σε ουδέτερους τόνους.

Η πρώην δικηγόρος έχει ένα effortless αλλά ξεχωριστό στιλ που συνδυάζει trends από τα catwalks και καθημερινά ρούχα - απόδειξη η τελευταία της φωτογραφία. Η Camille συνδυάζει την αγάπη της για ουδέτερους τόνους και κλασσικά ρούχα γραφείου - δύο από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Οι thigh-high μπότες είναι το σημείο-κλειδί στο συγκεκριμένο outfit αφού του δίνουν έναν vintage αέρα και προσεγμένη ιδιαιτερότητα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere) on

Δοκιμάστε να συνδυάσετε δύο κομμάτια της ίδιας απόχρωσης - ιδανικά από την ίδια χρωματική παλέτα - διατηρώντας τους απαλούς φθινοπωρινούς τόνους που απαιτεί η σεζόν.

 

Δείτε ακόμη: 9 φθινοπωρινά outfits για κάθε μέρα της εβδομάδας 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.