ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα μποτάκια που θα αντικαταστήσουν τα κλασικά μαύρα


Αφροδίτη Σακκά

25 Νοεμβρίου 2018

abaca_654667_1211.jpg

Τα μαύρα κλασικά μας μποτάκια είναι σίγουρα το πιο αξιόπιστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας - ταιριάζουν με όλα και μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση όταν δε ξέρουμε με τι παπούτσια να συνδυάσουμε το outfit μας. Ωστόσο, υπάρχει ένα νέο στιλ που έχει κατακλύσει το Instagram feed μας και μπορεί να δώσει έναν αέρα ανανέωσης στα looks μας. Αργά αλλά σταθερά, τα μποτάκια σε βικτωριανό στιλ με κορδόνια γίνονται ένα από τα trends της σεζόν - σκεφτείτε κάτι από suede 70s style σε συνδυασμό με cowboy boots.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Trine Kjær (@trinekjaer_) on

Το συγκεκριμένο στιλ φτάνει μέχρι τον 19ο αιώνα που οι γυναίκες το φορούσαν για δραστηριότητες όπως ιππασία και οδήγηση. Είναι πρακτικά και συγχρόνως θυληκά και περιλαμβάνουν τακούνι, μυτερό σχήμα και σφιχτά κορδόνια. Το έχουμε δει σε διάφορες street style stars, ενώ έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το απόλυτο it-girl, Alexa Chung. Συνδυάζεται υπέροχα με μακριά φορέματα και κομψά maxi παλτό, αλλά και με τζιν και tailored σακάκια με prints.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Trine Kjær (@trinekjaer_) on

 

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε thigh-high boots το φετινό φθινόπωρο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.